Przejdź do forum
Problem z softem

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Problem z softem

3 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
373 Wyświetlenia
Przemo88

Siema, dzis zalozylem konto na 888 poker, wszystko cacy, logowalem sie, przegladalem gry, teraz zrobilem depozyt...i gdy sie zaloguje to od razu rozlacza mnie z serwerem. Potem sie laczy, moge przegladac gry jak jestem wylogowany. Zaloguje sie i koniec... WTF?

Odpowiedz
Cytat
2 odpowiedzi
imgoingtomirage

Witam.

A czy nie pojawiło się wyskakujące okienko (może masz włączone blokowanie za pomocą jakiegoś programu) informujące o tym, że Twoje konto zostało zablokowane i proszony jesteś o przesłanie dokumentów lub kontakt z supportem?
W każdym razie polecam sprawdzić maila na którego masz zarejestrowane konto na 888 i skontaktować się z supportem.

Na pewno nie jest to wina pokerroomu, ponieważ właśnie się zalogowałem aby sprawdzić czy wszystko jest ok :).

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
Przemo88 Autor wątku
Przemo88

Napisalem maila oczywiscie, zastanawialem sie czy ktos jeszcze tak ma. Nic mi nie blokuje, pisze ze cos z moim polaczeniem jest nie tak. Owszem, neta nie mam za szybkiego ale wczesniej logowalem sie i wszystko bylo w porzadku a teraz MOMENTALNIE po dokonaniu depozytu takie cos... i caly czas nie moge sie zalogowac, czekam na mail od supportu. Paranoja, trzeba bylo gdzie indziej kase wplacic ;)

Odpowiedz
Cytat