Przejdź do forum
Bot na 888??

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Bot na 888??

42 Posty
21 Użytkownicy
0 Reakcje
5,465 Wyświetlenia

Co to [Treść wyedytowana] jest?

WildTilt gral na ponad 15 stolach jednoczesnie przy limicie 8 stolow!!!!!!!!

Ale jestem [Treść wyedytowana] bo koles ciagle ale to ciagel mnie squeezowal... i wyciagal kase...

wiec jest to sprawka softu.... co z tym mozna zrobic?

zobacznie na jego stacki przy kazdym stole...
moj hud poczatkowo pokazywal $50 ze ma winning a po chwili $2 a koles nic nie przegral przy moim stole

PROSZE O WYJASNIENIE TEJ CHOREJ SPRAWY!!!

//Wulgaryzmy - imgoingtomirage

41 odpowiedzi
kubieniec

Myślę że to jakiś chwilowy błąd softu. Pisałeś do supportu?

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

to wlacz sobie 888 i dalej siedzi....
pisalem odpisali ze chca screeny tylko jak to zrobic jak mozna tylko otworzyc 8 stolow...
wiec zrobilem w ten sposob...
NIE TO NIE JEST BLAD SOFTU

Byrtam

Zapytaj ile i komu trzeba zapłacić za zdjęcie limitu.

diabelb

Wyślij do supportu screen'a z Table Scan Turbo, ale wg mnie nie ma możliwości żeby nie był w to zamieszany ktoś z 888 - na 100% jest jakaś kontrola po stronie serwera na ilu stołach gra dany user, więc sama modyfikacja aplikacji klienckiej raczej nie wystarczy. Aktualnie koleś gra na 10 stołach, a rzeczywiście więcej niż 8 odpalić się nie da.

Edit: Z ciekawości przeskanowałem nl10 i jak widać wybrańców jest więcej ;>

moze na innych zasadach jest ;)

jak mozna negocjowac rb z roomem to moze i wynegocjowal ilosc stolow
a raczej bot by nie squeezowal ;p

johhnyEVplus

nevermind

Prezydent1

napisz to co napisałeś - jak to przeczytałem to aż się zakrztusiłem....

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Powiem Ci ze zdazylem to przeczytac.
Nie wiem co mi chciales udowodnic, moze ponizyc? zmniejszyc moja wartosc? Powiedziec ze jestem slaby graczem? Moge byc 'regiemfishem' dla ciebie.

Post mistrzostwo swiata, mozesz byc z siebie dumny _thumbsup:

edit. musisz miec bardzo niska samoocene i poczucie wlasnej wartosci zeby napisac takie cos...
po co to kasowales? zostaw... moze ktos z forumowicz ci pomoze? poleci dobrego psychologa?

tymczasem pokazuje ci 'international friendship sing'

Napisz do supportu z prosba o zwiekszenie ilosci stolow jezeli chcialbys grac na wiecej niz 8. Jezeli nie o to chodzi a uwazasz ze to boty wyslij te screeny :D

Nie zapomnij dac znac co Ci odpisali w supporcie, pomimo ze nie gram na 888 sam jestem ciekawy :)

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Pisalem z supportem i napisali mi ze wszyscy maja ten sa limit i moga grac wylacznie 8 stolow... kazali mi przeslac screeny...

co do mojego Ft3B faktycznie jest duzy ale czy gracz taki jak WildTilt ktory ma plaski 3B EP: 1%, MP: 2%, LP: 2% bedzie umial wykorzystywac moj leak? Ciagly 3B gdy ja izoluje gracza z ktorym chce byc w HU...

Pozniej popatrzylem na stoliki, zeby grac tam gdzie jego nie ma a tu on na wszystkich byl...
stad moje watpliwosci...

imgoingtomirage

Witam.

O takich przypadkach informuj od razu support 888, zwłaszcza jeśli masz podejrzenia, że jest to bot.
Warto jednak wziąć pod uwagę, że na 888/PacificPoker można grać nie tylko z tego pokerroomu i być może na innym oprogramowaniu nie ma ograniczenia co do ilości stołów.

Pozdrawiam.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Faktycznie, nie wzialem tego pod uwage. Sam mam zainstalowany soft wspolpracujacy z 888.

Wyglada na to, ze moje podejrzenia sa bezpodstawne :( i moj kontakt z supportem jest albo byl bez sensu.

Temat chyba mozna zamknac.

galer

Kontakt z supportem nie był bez sensu. Po to są :)
Jeśli dadzą Ci odpowiedź, to podziel się nią tutaj, bo sam jestem ciekawy co napiszą.

Fafarafa

Ja tylko nie rozumiem skąd Ci się wzięło że to bot? To, że gra na 8+ stolikach to nie ma nic wspólnego.

KudlatyPL

to odpisali w końcu co z tymi stolikami czy nie :ayfkm:

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

ok... na pewno podziele sie z Wami co mi napisza.
Poki co otrzymalem automatyczny respond email.

a podejrzenia sie wziely stad, ze tight gracz ktory ma plaski 3B tak jak wyzej napisalem nagle na mnie gra light 3b z kazdej pozycji gdy izoluje gracza z ktorym chce byc w HU. Normalnie jak autopilot. To ludzie z PS.com tak nie graja. Pozniej zaczalem szukac innych stolikow zeby nie grac z nim a tu on na wszystkich...
a wiedzac ze jest limit stolow to uznalem ze to nie przypadek...

Pytanie czy jak gra z 2 pokerroom'ów, to czy można na różnych roomach tej samej sieci mieć ten sam nick ? : p Bo jak tak to przecież można się pod kogoś podszyć O_o

imgoingtomirage

Nie można :P.

doczytalem u konkurecji ze w calej sieci pacific nie mozna grac wiecej niz 8 stolow ;o