Witam serdecznie.
Chcialbym sie przedstawic. Mozna mnie spotkac na Everescie, gdzie gram jako Woburn. Gram od ponad 2 lat, jednak nalezy na ten czas patrzec z przymruzeniem oka. Jestem amatorem w pelnym tego slowa znaczeniu. Teraz dopiero zaczynam patrzec na pokera jako na swego rodzaju nauke. Do tej pory byla to zabawa z pewna adrenalina przy ciekawych rozdaniach. Gram okazjonalnie.
Jednak postawilem przed soba pewnego rodzaju wyzwanie - zbudowac bankroll bez zadnego swojego wkladu. Everest na to pozwala, bo ma sporo Freerolli oraz fajne rozwiazanie stolika 10 osobowego gdzie bez wkladu wlasnego mozna wygrac az 5centow :). Moze to niewiele, ale daje radoche jak sie uda :).
Tak wiec buduje powolutku. Mialem juz ponad dolara, ale nie znalem tej strony i Waszych porad i roztrwonilem wszystko. Teraz zaczalem od nowa i jestem przy stanie 0.49$ po tygodniu (przypominam, ze gram sporadycznie). I jestem z tego zadowolony.
Kibicujcie mi i mam nadzieje, ze za jakis czas (pewnie pare lat, ale jestem cierpliwy) jeszcze uslyszycie o Woburnie.
Szkoda, ze nie znalazlem tej strony wczesniej.... wtedy mialbym szanse na 50$ co pomogloby przeskoczyc pare schodkow w mojej drodze na szczyt :).
A i dziekuje za dobre rady... juz je powoli wprowadzam i przyznam sie ze to dziala :).
Cześć Woburn
Cieszę się, że mogę Cię przywitać na naszym forum
Powiem na początku o jednej ważnej rzeczy, skoro nie znałeś wcześniej naszej strony, to zakładam, że nie zdawałeś quizu, w takim razie nic straconego, nadal możesz otrzymać 50$ kapitału na wybrany room.
Co prawda, nie może to być już everest, ale nadal możesz go otrzymać na inny nasz partnerski room.
Jeżeli skorzystasz z tej ofert, to później gdy uzyskasz brązowy status, polecam Ci naszą promocję, Mentor PokerStrategy.com
Mentor pomoże Ci w stawianiu pierwszych kroków w pokerze
Gdybyś czegoś nie wiedział, to daj nam znać, na wszystko odpowiemy.
Pozdrawiam
hmmmm.... brzmi kuszaco, ale niechcialbym sie rozbijac miedzy 2 pokerroomy... jesli cos robic to pozadnie.
A co do quizu to juz go zdalem :). No i dzieki niemu juz mam 0.05$ wiecej na koncie od ostatniego wpisu. Powolutku do celu
Moim skromnym zdaniem, na twoim miejscu wolałbym wziąć kapitał startowy, dlaczego?
Ponieważ, wtedy twoja kariera nabierze tempa, zyskasz nowe możliwości, nie będziesz się musiał męczyć na everescie grając te darmowe sit&go. Ponadto, przypisując konto do nas, zyskasz wyższy status, a to da Ci ogromne możliwości rozwoju, zaczynając od dostępnych artykułów, poprzez świetne filmy treningowe i treningi, a kończąc na dostępie do praktycznie całego forum, gdzie możesz prowadzić dyskusje na temat strategii
Ja tutaj widzę praktycznie same plusy, myślę że ta oferta jest warta przemyślenia
Pozdrawiam
Dzieki za rade... przemysle i raczej przychyle sie do Twojej propozycji. Zastanawiam sie tylko na ktory room.. czy William czy 770.... Ktory z tych 2 proponujesz?
WH oraz 770, to praktycznie 2 identyczne roomy, ta sama sieć, ten sam soft, Ci sami gracze
Więc jest to obojętne który wybierzesz, ja sam osobiście grałem na WH i mógłbym Ci go polecić, przyjemnie mi się tam grało
Pozdrawiam
Wielkie dzieki. Chyba zadomowie sie tutaj na dobre. Milo i konkretne podpowiedzi, poparte argumentami a nie na zasadzie "rob tak bo tak"
No to po paru chwilach potrzebuje pomocy. Zglaszam sie tutaj, choc pewnie jest od tego watek gdzies na forum, ale nie chce zakladac oddzielnego watku z takiego powodu:
Otoz zalogowalem sie na Poker770, i premia 50$ nie doszla do skutku. Dlatego zalozylem konto na WH i:
"6: Podaj nam swoją nazwę użytkownika
Wprowadź swoją nazwę użytkownika na William Hill w polu poniżej. Chodzi tutaj o ID, którym posługujesz się przy logowaniu do serwisu William Hill, a nie o nick, jaki widzisz podczas gry przy stolikach. Uważaj na wielkie i małe litery.
nazwa użytkownika:
✔"
Jest to zaakceptowane i nie wiem co mam zrobic aby spelnic wymagane warunki.
Witaj Woburn,
Twój kapitał startowy na William Hill jest już w drodze, przed chwilą rozpoczęłam transfer 50 $ na Twoje konto.
Proces przelewu zwykle trwa do 48 godzin, jednak nie panikuj, jeżeli nastąpi nieznaczne opóźnienie - czasami tak bywa. Miejmy jednak nadzieję, że w Twoim przypadku, pieniądze szybko zostaną zaksięgowane na koncie.
W międzyczasie, zachęcam do przeczytania FAQ odnośnie platformy, na której chcesz grać:
William Hill - przydatne wskazówki na dobry początek
Pozdrawiam.
Rety!!! Czy Wy kiedys zastanawialiscie sie dlaczego jestescia tacy dobrzy i pomocni? Z kazda godzina moja dolna szczeka jest coraz nizej a oczy coraz wieksze.
Jestem pod wielkim wrazeniem i dzieki ponownie.... moze powinienem zmienic nick na "dziekuje" zeby sie nie powtarzac
Oczywiscie ze zabieram sie za lekture.
Dzięki za miłe słowa - staramy się
I jeśli miałbyś jakieś kolejne pytania - wiesz, co robić