Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Dzińdybry :)

13 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
925 Wyświetlenia

Tytułem wstępu, kilka słów o tym co było na początku. Na pokera natrafiłem zupełnie przypadkowo. Akurat zamieszkałem w WG z pewnymi miłymi osobnikami. Mieli oni w zwyczaju długimi godzinami dyskutować o jakiejś, dla mnie wtedy niezrozumiałej jeszcze, grze karcianej. Jakieś nutsy, bety, overpary, flopy, riviery, bankrolle, małe i duże ciemne... Z każdym dniem ciekawiło mnie to coraz bardziej... i bardziej, aż pewnego listopadowego wieczoru zasiadłem z nimi do stołu...

Meandry genezy grania pewnie to wszyscy znają. Każdego są prawie podobne. Ważniejsze jest, co było później. Po wielu godzinach grania uświadomiłem sobie, że jest to sposób na zarobienie niezłych pieniędzy. Pewnego razu w parę godzin zarobiłem 260 E inwestując zaledwie 10 E (turniej Heads-Up). Mimo że moje wyniki były coraz lepsze, zdradziłem pokera. Przestałem grać, przez kobietę, która zupełnie zdominowała całą moją rękę, głowę całą... i jeszcze coś innego, całego.

Związek nie przetrwał, miłość do pokera – owszem, nie zardzewiała.

Wróciłem. Drżyjcie!

12 odpowiedzi
ZidoL
Oldschool Grinder

dybry & GL !

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Podziękował. :)

alnair
Poker Player

Powodzenia :f_thumbsup:

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Podziękował ponownie. :)

Właśnie dostałem odpowiedź, że nie otrzymam 50 dolków, mimo że zdałem egzamin. Nie będę się awanturował. (mam tylko nadzieje, że przyczyną nie była moja morda;)) Czy mógłbym prosić Mentora o wskazanie najlepszej oferty rakeback w pokeromach, z którymi współpracuje PS.

Z góry dzięku!

Witaj zarkovski!

Ciesze się że do nas zawitałeś i mam nadzieję że będziesz kosił grube dolary na pokerze online.

Zawiadomię oczywiście naszego mentora o Twojej prośbie, wkrótce się do Ciebie odezwie.

Powodzenia przy stolikach!

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Witaj, ja też się cieszę i czekam na wypowiedź Mentora.

Dzięku.

Hej zarkovski,

Witam serdecznie i życzę powodzenia w kształtowaniu kariery pokerowej.

Czy mógłbyś potwierdzić, proszę, czy chcesz otrzymać kapitał startowy na Party Poker czy na inną platformę? Daj znać tutaj lub w tickecie, a zrobimy transfer darmowej pięćdziesiątki na odpowiednie konto :)

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Hej KatarzynoM,
moje zwierze wewnętrzne podpowiadało mi, że kobiety - pokerzystki są... (i tutaj następuje kilka miłych myśli)

Proszę o przelew na PartyPoker.

Dzięku.

Przelew poszedł ;) Do dzieła!

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Tak jest! Czuj czuj czuwaj!

Cześć zarkovski,

również ja pragnę Cię powitać na naszym forum i zaprosić do wertowania zawartych na nim treści.

Jeśli chodzi o mentora, to wkrótce w zakładce Ludzie pojawi się dla Ciebie zaproszenie, które musisz zaakceptować, aby uzyskać możliwość dalszego kontaktu z mentorem.

Pozdrawiam,
dohpaZ