Mam na imię Karol ,lat 30. Z zawodu Kucharz pracuje jako Szef Kuchni w nadmorskim hotelu oraz prowadzę prywatne niezależne doradztwo finansowe.
Jestem graczem Cash NL50 chętnie wymienię się doświadczeniami i posłucham rad innych graczy.
Czesc, dlugo grasz w pokera?
Od czego zaczynales?
Zdarza sie ze gracie jakies turnieje czy keszuwki w hotelu?
W pokera online gram od 2008r. Zaczynałem jako gracz MTT budując pomału bankroll na freerolach i drobnych turniejach za kilka centów. Keszowki tak na stałe zacząłem gdzieś pod koniec 2012r.
Nie mówię że całkiem zaprzestalem grać MTT. Bo jakieś tam 2-3 w miesiącu sobie zagram.
W hotelu nie gramy bo nie ma Na to czasu po za tym szef jest wyczulony na punkcie hazardu pod każdą postacią.
Orientujesz się może czy jeśli co miesiąc wypłacę przez skrilla lub bezpośrednio z ps zarobione 1500 zł na konto bankowe, to rośnie moja zdolność kredytowa w banku?
Nie bo to dochód nie udokumentowany jedyne w czym Ci to może pomóc to w zwiększeniu limitu debetowego na rachunku ROR. Bo będzie widziane jako systematyczna wpłata.
Zdolność zwiększałoby ci gdybyś miał osobistego doradcę bankowego jak np. Przy koncie Aurum w PKO BP. Doradca księgował by ci te wpłaty jako dodatkowy dochód a nie tylko jako systematyczny wpływ na konto. W innym wypadku analityk nie weźmie nawet tego pod uwagę jako dodatkowy dochód.
4000-4200 zależy od miesiąca jako szef kuchni.
Kucharze mają średnio 15-18/h
Raczej nikt nie daje wiecej.