Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Witam

4 Posty
3 Użytkownicy
1 Reakcje
1,253 Wyświetlenia
MrDzik

Witam wszystkich. Grałem trochę kilka lat temu, teraz powróciłem i startuję od zera.
Po kilkunastu spin go już wiem, że muszę wyeliminować magnetyczne ciągoty do all-inów.
Byłbym wdzięczny za link do materiałów dla początkujących, no może nie całkiem zielonych, dla statusu brązowego.

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi
Escraku

Te gierki to w sumie opierają się na dobrej grze push or fold :f_biggrin:
W video wpisz spin i ogladaj wszystko co mozesz, nawet starsze produkcje. Na spokojnie styknie do s7
Ah, no i ten, kilkanascie, a nawet kilkaset to zadna probka. Przyjmuje sie, ze od 2k mozna cos tam oceniac. Na niskich stawkach cev80 jest spoko, ponizej 60 to raczej tragedia i trzeba przysiasc do analizy. NIe graj za duzo stolow, na poczatek, 1, moze 2 gdy sie nudzisz. Powyzej bedzie troche chaotycznie dla swiezaka i nie bedziesz w stanie podejmowac dobrych decyzji. BN na poczatek min 100, polecam 200. ZJad w ciagu jednej sesji na 10-20 BI nie powienien Cie zaskoczyc, choc na niskich stawkach jak przegrasz 10 razy pod rzad, to zrob pauze i analiza rak, bo ewidentnie gdzies beda bledy.

Odpowiedz
Cytat
MrDzik Autor wątku
MrDzik

Dzięki za porady, zastosuję się.
2 stoliki na raz na spinach to jak na razie trochę dla mnie za szybko, chociaż próbuję tak grać.

Odpowiedz
Cytat
Harnas2407

graj tak zeby bylko komfortowo

jak do 2 sie przyzwyczaisz mozesz prubowac na 3

ja swego czasu grlem zooma na 4 stolach

Odpowiedz
Cytat