Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Witam Wszystkich

7 Posty
6 Użytkownicy
1 Reakcje
578 Wyświetlenia
Banas921

Cześć!

Mam na imię Dawid, lat 22 mieszkam w uk. Zarejestrowałem się tu ponieważ chciałbym zacząć przygodę z pokerem i myślę że dzięki pomocy forum jak i Was nauczę się jak grać żeby wygrać. Jak już napisałem, mieszkam w uk gdzie poker online jak i real jest legalny i zwolniony z podatku (przynajmniej tak było jakiś czas temu) także myślę że jest to szansa na "dorobienie" sobie ;)
Moja wiedza w pokerze jak i w kartach jest równa 0. Mam nadzieję że miło spędzę tutaj z Wami czas.
Dzięki i pozdrawiam,
Dawid

Odpowiedz
Cytat
6 odpowiedzi
nivero

ale pier**lisz xD
aha i powodzonka w grze :f_drink: ciśnij freerolle i nl2 albo umów się z trenerem na coaching :)

Odpowiedz
Cytat
Banas921 Autor wątku
Banas921

Chciałem się dobrze zaprezentować ;)

Odpowiedz
Cytat
noaszek

Dobra prezentacja ;-)

Odpowiedz
Cytat
trzasku

Cześć Dawid,

Witamy na Pokerstrategy.com, miło że do nas dołączyłeś!

Widzę, że już odebrałeś darmową gotówkę i otrzymałeś Srebrny status. Aby jak najwięcej zyskać z otrzymanych środków zachęcam Cię abyś zapoznał się naszymi artykułami oraz filmami o strategii z których wiedza na pewno przyda Ci się podczas grania.

Jeżeli miałbyś jakiekolwiek pytania proszę pisać. Postaram się pomóc jak najlepiej potrafię.

Powodzenia przy stolikach!

Pozdrawiam,
Patryk

Odpowiedz
Cytat
babcia2333

a to w Anglii da sie wyzyć grając na NL2 ????

Odpowiedz
Cytat
YourMomBet

Napisane przez babcia2333
a to w Anglii da sie wyzyć grając na NL2 ????

Czekaj czekaj, gdzie On coś pisze o wyżyciu z jakiegokolwiek limitu? Chyba muszę to jeszcze parę razy przeczytać, żeby zrozumieć ukryty sens tej wypowiedzi. Być może wystarczy poprzestawiać znaki interpunkcyjne, albo czytać między wierszami. Swoją drogą jesteś humanistą, albo analfabetą prawda?

Odpowiedz
Cytat