Siemanko.
Od jakiegoś czasu interesuje się pokerem ale jakoś ciężko mi było się przełamać żeby zacząć udzielać się na forum. Natomiast dzisiaj przeczytałem artykuł "profesjonalne nastawienie" i stwierdziłem, że trzeba zacząć brać czynny udział żeby poprawić swoją grę.
Hej Lodud,
Witamy na PokerStrategy.com! Widzę, że masz już srebro, nieźle! Super że postanowiłeś się przywitać. Faktycznie, warto rozmawiać z innymi osobami o pokerze, bo to rozwija. Co dokładnie grasz i jak ci idzie na stołach?
Przypominam jeszcze o naszej pełnej ofercie:
Artykuły strategiczne
Sekcja wideo z filmami szkoleniowymi
Treningi na żywo
Ocena rozdań
Narzędzia pokerowe
Wszystko to ci przysługuje, jako że jesteś teraz członkiem PokerStrategy.com, więc warto skorzystać i dzięki temu stawać się coraz to lepszym pokerzystą.
Pamiętaj też, że warto być aktywnym na stronie i forum, bo zwiększa to twoje szanse na wygranie iPada/gotówki.
Pozdrawiam,
Crimson
Gram regularne stoliki na NL2 narazie bankroll caly czas sie powieksza
Wiesz moze Crimson jak moge zrobic zeby wyskakiwaly mi jakies powiadomienia ze ktos odpisal na moj post?
Napisane przez Lodud
Gram regularne stoliki na NL2 narazie bankroll caly czas sie powieksza![]()
Wiesz moze Crimson jak moge zrobic zeby wyskakiwaly mi jakies powiadomienia ze ktos odpisal na moj post?
Powiadomienia powinny przychodzić automatycznie, ale jeśli nie działają, to sprawdź tutaj czy masz zaznaczoną pierwszą opcję odnośnie powiadomień. No i oczywiście sprawdź folder SPAM na twojej skrzynce pocztowej, bo jest szansa, że z jakiegoś powodu tam lądują maile z naszego forum.
Pozdrawiam,
Crimson
Tak, powiadomienia są wysyłane mailowo. Co do StrategyPoints, to na niektórych roomach zdarzają się opóźnienia, więc wystarczy być cierpliwym, SP się zaktualizują gdy tylko otrzymamy informacje od danego poker roomu.
Pozdrawiam,
Crimson