Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Witam wszystkich :)

10 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
697 Wyświetlenia
Lodud

Siemanko.
Od jakiegoś czasu interesuje się pokerem ale jakoś ciężko mi było się przełamać żeby zacząć udzielać się na forum. Natomiast dzisiaj przeczytałem artykuł "profesjonalne nastawienie" i stwierdziłem, że trzeba zacząć brać czynny udział żeby poprawić swoją grę.

Odpowiedz
Cytat
9 odpowiedzi
Crimson

Hej Lodud,

Witamy na PokerStrategy.com! Widzę, że masz już srebro, nieźle! Super że postanowiłeś się przywitać. Faktycznie, warto rozmawiać z innymi osobami o pokerze, bo to rozwija. Co dokładnie grasz i jak ci idzie na stołach? :)

Przypominam jeszcze o naszej pełnej ofercie:

Artykuły strategiczne
Sekcja wideo z filmami szkoleniowymi
Treningi na żywo
Ocena rozdań
Narzędzia pokerowe

Wszystko to ci przysługuje, jako że jesteś teraz członkiem PokerStrategy.com, więc warto skorzystać i dzięki temu stawać się coraz to lepszym pokerzystą. ;)

Pamiętaj też, że warto być aktywnym na stronie i forum, bo zwiększa to twoje szanse na wygranie iPada/gotówki. :f_thumbsup:

Pozdrawiam,
Crimson

Odpowiedz
Cytat
YourMomBet

Zarejestrowany od 2015r. Nieźle. Powodzenia

Odpowiedz
Cytat
Lodud Autor wątku
Lodud

Gram regularne stoliki na NL2 narazie bankroll caly czas sie powieksza :)
Wiesz moze Crimson jak moge zrobic zeby wyskakiwaly mi jakies powiadomienia ze ktos odpisal na moj post?

Odpowiedz
Cytat
Lodud Autor wątku
Lodud

YourMomBet dzieki dzieki, widze ze ty tez dopiero zaczynasz :)

Odpowiedz
Cytat
Crimson

Napisane przez Lodud
Gram regularne stoliki na NL2 narazie bankroll caly czas sie powieksza :)
Wiesz moze Crimson jak moge zrobic zeby wyskakiwaly mi jakies powiadomienia ze ktos odpisal na moj post?

Powiadomienia powinny przychodzić automatycznie, ale jeśli nie działają, to sprawdź tutaj czy masz zaznaczoną pierwszą opcję odnośnie powiadomień. No i oczywiście sprawdź folder SPAM na twojej skrzynce pocztowej, bo jest szansa, że z jakiegoś powodu tam lądują maile z naszego forum. :f_thumbsup:

Pozdrawiam,
Crimson

Odpowiedz
Cytat
Lodud Autor wątku
Lodud

Czyli powiadomienia leca wylacznie mailami?

Odpowiedz
Cytat
Lodud Autor wątku
Lodud

A wiesz moze jeszcze dlaczego w tym miesiacu nie nalicza mi Strategy Points?

Odpowiedz
Cytat
Crimson

Tak, powiadomienia są wysyłane mailowo. Co do StrategyPoints, to na niektórych roomach zdarzają się opóźnienia, więc wystarczy być cierpliwym, SP się zaktualizują gdy tylko otrzymamy informacje od danego poker roomu. :f_wink:

Pozdrawiam,
Crimson

Odpowiedz
Cytat
Lodud Autor wątku
Lodud

Dzieki wielkie za pomoc :f_drink:

Odpowiedz
Cytat