Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Witam wszystkich

2 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
270 Wyświetlenia
paula181971

Jestem Paweł, łysiejący facet w sile wieku ... tak się podobno mówi o łysiejących facetach ;)

... jeśli chodzi o nick ... to zwykła literówka, która niestety umknęła bokiem ... no i tak zostało ... kiedyś w zamierzchłych czasach lubiłem grać w szachy i wojnę ... teraz ... no to lekka przesada może ... jakiś czas temu zacząłem grać w pokera na różnych portalach ... i zupełnie przypadkiem trafiłem tutaj ... spodobało się ... więc zostaję ...
... umiejętności jeszcze nie takie jakie chciałoby się mieć ... ambicje wielkie, póki co ... zobaczymy co z tego wyjdzie ...
... obecnie pogrywam sobie na NL2 FR ... i od jakiegoś czasu zacząłem coś tam robić ... no i lubię grać MTT ... ale póki co odpuściłem je sobie ... jak czasami człowiek widzi z czym ludzie allinują ... ehhhhhh ... newy trzeba oszczędzać i resztę włosów chronić przed siwizną ;)

pozdrawiam wszystkich ... i do następnego :)

Odpowiedz
Cytat
1 odpowiedź
brzozakwadrat

Witaj Pawle,

Cieszymy się, że postanowiłeś dołączyć do społeczności pokerstrategy.com

Chciałbym polecić Ci najważniejsze moim zdaniem filmy dla FRowców (też gram tą odmianę).

Zobacz koniecznie całą serię rusher'a pt."Jak skruszyć kamień"

CZĘŚĆ 1
CZĘŚĆ 2
CZĘŚĆ 3
CZĘŚĆ 4

Cała seria od statusu brązowego oprócz 4-tej części.

Kiedy uda Ci się zrobić status srebrny to polecam gorąco:

ABC Beyond by wafflecop

To jest wprawdzie film adresowany dla graczy SH, ale 95% filmu odnosi się również do FR'owców.

powodzenia przy stolikach.
pozdrawiam
Brzoza

Odpowiedz
Cytat