Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Witam wszystkich :)

5 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
404 Wyświetlenia

Cześć!

Mam na imię Kuba. Swoją przygodę z pokerem rozpocząłem nie dalej jak miesiąc temu. Moja przygoda zaczeła się o obejrzeniu starcia z WSOP 2010 - Duhamel vs Affleck, które zapewnie wszyscy znają. :)
Pierwszy raz zagrałem we flashową grę Texas Hold'em i tak mnie wciągneło.
Gram przeważnie w TH, lecz ostatnio również uczę sie Stud Hi oraz 5 card draw (ten ostatni najbardziej przypada mi do gustu).

Bardzo chciałbym z tego miejsca pozdrowić bigacsiga za dzisiejsze szkolenie. Było ono moim pierwszym :)

Mam nadzieję, że wiele się od Was nauczę. Bede tutaj często zaglądał.

Dobrej i spokojnej nocy!

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi
AdisJuve

Cześć Kuba,

Fajnie, że postanowiłeś się z nami przywitać. Mam nadzieję, że staniesz się aktywnym użytkownikiem forum.

Jakie gry preferujesz? MTT, SnG czy może Cash Games? Daj znać, a polecę Ci najlepsze produkcje na początek. Wszak, nauka to niezwykle istotny element.

Twoje zainteresowanie Studem i 5 Card Draw jest mega ciekawe. Kiedy tylko Twój status zostanie zmieniony na brąz to zachęcam Cię do prowadzenia bloga. Z pewnością będzie cieszył się sporym zainteresowaniem (tak niszowe odmiany intrygują).

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Dziękuje bardzo za powitanie, miło mi :)

Z wymienionych preferuję SnG, nie jestem pewien czy miałem styczność z MTT, mimo, że udział w turniejach już brałem (to tylko wina luki w wiedzy początkującego gracza).

Bardzo ciekawy pomysł dotyczący bloga mi podsunąłeś, na pewno z niego skorzystam i niedługo, jak tylko konto zostanie połączone z poker room'ami, będą punkty dla brązu.

Pozdrawiam ciepło i serdecznie!

Odpowiedz
Cytat
Mooris

Witaj

Jeśli chodzi o SnG, to mamy świetnego speca - tmfinger'a; serdecznie polecam Ci jego produkcje, które specjalnie dla Ciebie wyfiltrowałem z wyszukiwarki - KLIK

Ciesze się, że zaaklimatyzowałeś się u nas :) Zaproś kolejnych znajomych - teraz jest świetna okazja, ponieważ ruszyła nowa promocja, w której możesz wygrać aż 25 000 $ ! Sprawdź

Pozdrawiam

P.S

Gdybyś miał jakieś pytania, to pisz śmiało

Odpowiedz
Cytat

Yo _cool:

Odpowiedz
Cytat