Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Witam!

5 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
330 Wyświetlenia

Witam! Jestem świeży na forum, jednak w pokera gram już od jakichś 5 lat z przerwami, zarówno na cach jak i live. Generalnie wydaje mi się że jestem na minusie jakby zbilansować wszystkie moje gry, ale wątpie żeby był on większy niż jakieś 100 USD.

Teraz wracam do pokera po pół roku przerwy, postanowiłem zablokować sobie konto na PS na pół roku żeby mieć czas na to żeby przeanalizować moją grę, zaoszczędzić pieniądze na bankroll - pieniądze które nastawiam się na przegranie więc mój mindset jest idealnie nastawiony. Opracowałem moją strategię ( jakieś 100 - 200 godzin siedzenia z kartką, pokershove, stolami pokerstars w tle i inne programy pokerowe ). Tak więc teraz jestem gotowy!

Mój bankroll na start: 1250 USD, zamierzam grać MTT s'n'g 45+ graczy.
Dzień rozpoczęcia: 27 czerwiec

Pozdrawiam!

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi
AdisJuve

Cześć breax00,

Miło mi, że postanowiłeś się z nami przywitać i nakreślić swoje pokerowe plany. Widzę w Tobie ogromną determinację. Tym bardziej jestem ciekawy jak potoczy się Twój challange.

Jednocześnie chciałbym Cię zachęcić do zdobywania Strategy Points. Pozwoli Ci to uzyskać dostęp do wielu materiałów szkoleniowych PokerStrategy.com! Wówczas to będziesz mógł opracowywać własne strategie w oparciu o zdanie wielu świetnych trenerów.

Na początek chciałbym Ci przedstawić serię niezawodnego tmfingera:
tmfinger - Tmfinger vs turbo 45-tki - część 1
tmfinger - Tmfinger vs turbo 45-tki - część 2
tmfinger - Tmfinger vs turbo 45-tki - część 3

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
PatrykG

siema! :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat

Elo :f_biggrin: