Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Witam Wszystkich ;)

6 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
1,376 Wyświetlenia
SnikerS89

Witam wszystkich graczy ;) Mam na imię Łukasz i mam 19 lat. Wczoraj po przeczytaniu artykułów zdałem quiz i zarejestrowałem się na Titan Poker. Pokerem interesowałem się już od dawna. Dobrych kilka lat temu z wypiekami na twarzy oglądałem na Eurosporcie, później na Discovery relacje z turniejów Texas Holdem. Bardzo mnie to wciągnęło i zacząłem trochę pogrywać w internecie. Nie byłem wówczas pełnoletni, więc skupiłem się na grze na wirtualne pieniądze. Pół roku temu natomiast zacząłem swoją przygodę z grą na kasę. Rozegrałem parę partyjek na żywo z kolegami z klasy. Nie były to oczywiście duże stawki, ale zabawa i frajda z gry przy piwku o coś była ogromna. ;) Nie chwaląc się to ja byłem głównym zwycięzcą tych pojedynków i mimo małych stawek udało mi ugrać niezłą sumkę :D Ostatnio powróciliśmy po przerwie do gry (np. na jutro się umówiliśmy na partyjkę) Jednak taka gra już mi nie wystarcza, no i trafiłem tutaj =) Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na stołach :)

5 odpowiedzi
bMh
bMh

Dobrej zabawy przede wszystkim!

JacekPL

Witaj SnikerS89,

Cieszę się, że dołączyłeś do naszego grona.

Tworzymy zwartą grupę pasjonatów pokera.

Dzięki artykułom, treningom, filmom i wielu ciekawym tematom na forum stale rozwijamy swoje umiejętności.

Organizujemy wiele promocji, w tym dla naszych żółtodziobów- zajrzyj tutaj

Episodex

Hej, graliśmy kilka razy przy stolikach na Titanie :). Widziałem, że jesteś z Polski ale nie wiedziałem, że z PS. Hehe, świat jest mały :P. Powodzenia na stolikach!

Witamy witamy.

Mam nadzieję, że będziesz aktywny i na pewno dzięki temu zyskasz.

Czytaj arty, oglądaj video i wklejaj ręce na forum... przyniesie owoc zobaczysz.

Pozdrowienia

Filip