Witam wszystkich graczy
Mam na imię Łukasz i mam 19 lat. Wczoraj po przeczytaniu artykułów zdałem quiz i zarejestrowałem się na Titan Poker. Pokerem interesowałem się już od dawna. Dobrych kilka lat temu z wypiekami na twarzy oglądałem na Eurosporcie, później na Discovery relacje z turniejów Texas Holdem. Bardzo mnie to wciągnęło i zacząłem trochę pogrywać w internecie. Nie byłem wówczas pełnoletni, więc skupiłem się na grze na wirtualne pieniądze. Pół roku temu natomiast zacząłem swoją przygodę z grą na kasę. Rozegrałem parę partyjek na żywo z kolegami z klasy. Nie były to oczywiście duże stawki, ale zabawa i frajda z gry przy piwku o coś była ogromna.
Nie chwaląc się to ja byłem głównym zwycięzcą tych pojedynków i mimo małych stawek udało mi ugrać niezłą sumkę
Ostatnio powróciliśmy po przerwie do gry (np. na jutro się umówiliśmy na partyjkę) Jednak taka gra już mi nie wystarcza, no i trafiłem tutaj
Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na stołach
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
Witamy! Przedstaw się!
6
Użytkownicy
0
Reakcje
1,376
Wyświetlenia
5 odpowiedzi
Witaj SnikerS89,
Cieszę się, że dołączyłeś do naszego grona.
Tworzymy zwartą grupę pasjonatów pokera.
Dzięki artykułom, treningom, filmom i wielu ciekawym tematom na forum stale rozwijamy swoje umiejętności.
Organizujemy wiele promocji, w tym dla naszych żółtodziobów- zajrzyj tutaj
Hej, graliśmy kilka razy przy stolikach na Titanie :). Widziałem, że jesteś z Polski ale nie wiedziałem, że z PS. Hehe, świat jest mały :P. Powodzenia na stolikach!
Witamy witamy.
Mam nadzieję, że będziesz aktywny i na pewno dzięki temu zyskasz.
Czytaj arty, oglądaj video i wklejaj ręce na forum... przyniesie owoc zobaczysz.
Pozdrowienia
Filip