Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Witam witam

7 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
470 Wyświetlenia

Witam wszytkich użytkowników forum.

Już jakiś czas grywam w pokera na razie z średnim rezultatem ale chcę konsekwentnie rozwijać się w grach sng stt , później mtt a później turnieje :)

Kiedyś w końcu jakiś Polak musi wygrać WSOP :)

Odpowiedz
Cytat
6 odpowiedzi
Qpax30

Hej, witaj na forum. Mam nadzieję, że zagramy razem w heds-upie na WSOP jako pierwsi polacy ale to jednak ja go wygram po cięzkim pojedynku :P Co do forum to jest tu ogromnie dużo materiałów szkoleniowych z których możesz korzystać. Minus tego jest taki, że czym wiecęj materiałów, tym więcej ludzi z nich korzysta i poziom idzie masakrycznie w górę. Moja rada jest taka abyś poza strategią mocno pracował nad mindsetem bo o tym zapomina wielu graczy i właśnie na tym polu możesz wyrobić sobie przewagę na przeciwnikami. Pamiętaj, że poker to gra małych przewag i wszystko się liczy. Powodzenia przy stolikach!

Odpowiedz
Cytat

Cześć saviok79,

serdecznie witam na naszym forum.

A pochwalisz się nam, jakie odniosłeś do tej pory sukcesy? Zawsze to miło czytać, jak ktoś opisuje swoją karierę pokerową.

Grasz obecnie SnG, czy już jesteś na dalszym etapie? Jaka jest Twoja wiedza pokerowa?

Opowiedz trochę więcej o sobie, my nie gryziemy, lecz chcemy Ci pomóż w realizacji Twoich planów.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
scibek

Hej Saviok ;)!

Ciesze się że wybrałeś gry sng i mtt. Nic nie daje takich emocji jak możliwość wygrania turnieju!. Sam zaczynałem od tych gier bardzo dawno temu, a najlepsze jest to, że nadal je gram i mi się nie znudziły:). Jakie SnG pogrywasz? może sie spotkamy na stolikach (ewentualnie na final table wsop'a;).

Scibek

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Jak ładnie mnie wszyscy przywitali, czyżby był jakiś konkurs z biletami do czech do wygrania :P :P

A tak serio to poważnie zabrałem się do grania ( jeżeli można coś nazwać poważnego gdy ma się pracę i 18 miesieczne dziecko na głowie :P ) od kilku miesięcy. Staram się rozgrywać 50 turnieji tygodniowo.

Gram na razie 3,50 turbo 9os. Na razie wychodze lekko na minus, co zarobię to później stracę :P Ale teraz to traktuje jako trening :)

Odpowiedz
Cytat
Mooris

Hej saviok79,

Witam Cię na forum. Jeśli chodzi o STT, to swoistym "must-have" są wymienione poniżej produkcje:

tmfinger - SnG 3$ - 1 stołowe - część 1
tmfinger - SnG 3$ - 1 stołowe - część 2

tmfinger - SnG 9 osobowe - część 1
tmfinger - SnG 9 osobowe - część 2

tmfinger - SnG 16$ 9os. - część 1
tmfinger - SnG 16$ 9os. - część 2

tmfinger - SnG 9 osobowe - część 1
tmfinger - SnG 9 osobowe - część 2

tmfinger - Tmfinger vs STT - session review - część 1
tmfinger - Tmfinger vs STT - session review - część 2

Życzę przyjemnego oglądania - czas wyjść na plus :)

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Mooris dzięki wielkie za materiały i linki, część już oglądałem ale część muszę nadrobić :)

Odpowiedz
Cytat