Witam Wszystkich!
Na forum jestem już od dłuższego czasu, ale nigdy nie założyłem tematu w tym dziale.
Kim jestem?
Na co dzień studiuje na Politechnice Poznańskiej. Lat 22. W weekendy biegam z gwizdkiem po piłkarskich boiskach, w skrócie jestem sędzia piłki nożnej:D No i co najważniejsze gram w pokera.
Przygoda z pokerem
Moja przygoda z pokerem rozpoczęła się bodajże 3 lata temu. Trafiłem na jakąś stronę związaną z pokerem i postanowiłem założyć konto na PokerStars. Na początku trochę pograłem, ale mimo że nie zbankrutowałem to jakoś przestałem grać (możliwe że przez maturę). Następnie wróciłem na S.P. ChilliPoker gdzie grywałem HU z nie najlepszym skutkiem. No i w końcu wróciłem na PokerStars gdzie jestem do teraz.
Na PokerStarsie grałem na początku z dobrymi wynikami SNG 45os, później przez dłuższy okres wkręciłem się w HU SNG. Gdy to mi się znudziło postanowiłem spróbować grać satelitki 6max HyperTurbo. Początek był na tyle udany, że myślałem że to jest to czego szukałem jednak przerodzenie upswingu w dłuuuugi downswing spowodowało iż odpuściłem sobie. Później znowu wróciłem do HU SNG. Następnie miałem 2-3miesięczną przerwę, która skończyła sie w grudniu 2012 kiedy to postanowiłem to grać 180sng turbo, które męczę do dzisiaj.