Przejdź do forum
Witam Was serdeczni...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Witam Was serdecznie

8 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
471 Wyświetlenia
sibuls

Witam wszystkich .

Muszę się przyznać że jakiś czas temu nie wiedziałem nawet o tym dziale, wiem że to mnie nie usprawiedliwia ale spróbować warto :). Mam na imię Seba, wiosen dokładnie tyle ile "najlepsza" ręka startowa. Gram około roku, do tej pory nie czytałem zbyt dużo artykułów, gdyż nie miałem konta powiązanego z Pokerstrategy, więc czas to zmienić. Mam nadzieję, że z pomocą artów zawartych na tym forum polepszę swoją grę. Pozdrawiam wszystkich

7 odpowiedzi
rafaeelloooo

Witam :)

Młody jesteś, skoro masz 22 lata, hehe :D

A tak serio to czytaj artykuły, oglądaj filmiki i idź ciągle do przodu :)

Pozdrawiam

salyk

Witam na forum :)

Polecam przede wszystkim nasze filmik, wg mnie najwięcej można się z nich nauczyć i jest to wspaniała droga do poprawy swoich umiejętności.

https://polska.pokerstrategy.com/video/

Pozdrawiam

sibuls Autor wątku
sibuls

Dzięki za przywitanie, odnośnie wieku to zagadka nierozwiązana - 1:0 dla mnie :D, ale blisko było. Co do artykułów zamierzam zacząć jak tylko zacznę grać na koncie powiązanym, coby mieć lepszy status od mojego obecnego ;) a co za tym idzie większy dostęp do materiałów. Pozdrawiam i dziękuję za miłe przyjęcie (co prawda korki od szampanów nie strzelały ale może być). Pozdrawiam.

Witaj !

galer

No nieźle... 72 lata? ?(

Witam!

Urbi23

27, hę? :)

Witamy na forum. Powodzenia w grze :)

sibuls Autor wątku
sibuls

Brawo Urbi, widać że "monster" nie taki trudny do rozszyfrowania jakby się wydawało =). Dziękuję wszystkim za przywitanie i oczywiście za szampana dla PyqPyk-a.