Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Witam ponownie

27 Posty
19 Użytkownicy
0 Reakcje
2,731 Wyświetlenia
toony122

Siema
Część z was może mnie jeszcze pamiętać , jakiś rok temu sporo się udzielałem na poker strategy, a potem zniknąłem aż do teraz ;) Na początek przepraszam wszystkich którym nie odpisałem na wiadomości prywatne przez ten czas.

Przerwa od poker strategy była też w dużej mierze przerwą od samego pokera, ale teraz od paru miesięcy znowu jestem w grze i jak na razie grinduje sobie Nl 200 z całkiem niezłymi rezultatami.

Mam nadzieję, że się z mojej obecności ucieszyliście :D

26 odpowiedzi
simon1989

looooooooooooolllll...A już myśleliśmy, że wszystkich trenerów NL SH wcina a jednak pierwszy się odnalazł :P My tu czekaliśmy aż Piachu ucieknie, idąc Twoją drogą oraz wanpiego a tutaj taki powrót :P

Witamy witamy :P

I nawet CI trenera nie zabrali :D

Olorion

wit

piachu01

Siema;)
I nie zabieraj mi za duzo:) Bo ostatnio troche razem grywamy jakbyś nie wiedział:D

Mooris

Witamy :)

Mamy nadzieję, że teraz już z nami zostaniesz :)

Pozdrawiam

toony122 Autor wątku
toony122

Napisane przez simon1989
I nawet CI trenera nie zabrali :D

Boję się, że to sie może szybko zmienić ;)

Piachu Ty grasz na ipokerze pod nickiem Ifoldforsomefood czy jakoś tak ? Jeśli to Ty to zagraliśmy pare rąk które sprawiły mi kłopoty ;)

piachu01

Piachu Ty grasz na ipokerze pod nickiem Ifoldforsomefood czy jakoś tak ?

No jakoś tak;)

salyk

wow, nice came back ;)

jakbyś dalej był coachem na PS, to byśmy mieli niezłą ekipę od SH :D

właśnie dzisiaj sobie oglądałem filmik, w którym oceniasz grę ebdula :D kolejnego byłego trenera ;)

Pozdrawiam

szok38

Dobrze,że wróciłeś =).Pozdro

shin0bi69

Witamy spowrotem:) pzdr

VictorM

Witam powracającego tonyego

Jak Cię nie było przegoniłem Cię w ilości postów :D, ale teraz pewnie będziesz się udzielał na forum i moja przewaga szybko stopnieje.

Welcome back :) czekam na jakiś świeży fajny filmik :D

kaczuba

Siema, siema toony :D Mam nadzieję, że wracasz na dobre. :f_grin:

Sterwor

witam serdecznie, bardzo cenie sobie twoje swietne filmiki szkoleniowe, dlatego milo ze wrociles !

To i ja się przywitam!

Witamy ponownie.

Słyszałem o Tobie parę dobrych rzeczy.

Jakbyś chciał pogadać to zapraszam!

Pozdrawiam

Filip

Toony nakręć jakiegoś filma NL25/50/100/200 i pokaż jak tam kroisz fiszaki! :D

SKAMONE

Witam, witam, wychowałem się po części na Twoich filmach, więc cieszę się z powrotu

toony122 Autor wątku
toony122

Filip wysłałem wiadomość na skype.

MatiKosa, dziś nawet jeden nagrałem, ale jakoś nie jestem z niego zadowolony więc nie będę wrzucał. Wygląda na to że wyszedłem z wprawy, ale po świętach coś zrobię. _biggrin:

ewran

całkiem bez wazeliny to najlepsze filmy na ps jakie widzialem (kilkukrotnie) to Twoje filmy SH.

tak właśnie sobie myślałem, że miło by było jeszcze kiedyś obejrzeć jakies konretne Twoje video. a skoro wrociles to pewnie bedzie okazja

powodzenia

toony122 Autor wątku
toony122

Napisane przez ewran
całkiem bez wazeliny to najlepsze filmy na ps jakie widzialem (kilkukrotnie) to Twoje filmy SH.

tak właśnie sobie myślałem, że miło by było jeszcze kiedyś obejrzeć jakies konretne Twoje video. a skoro wrociles to pewnie bedzie okazja

powodzenia

Bardzo miło coś takiego przeczytać, ciesze się że mogłem pomóc moimi filmikami =)

Swoją drogą muszę ich kilka teraz oglądnąć, ciekawe jak zmienił się mój tok myślenia i podejście do gry przez ten czas.