Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

witam pieknie!

6 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
408 Wyświetlenia

Czesc, nazywam się Patryk. Grałem już troszkę czasu. Moje doświadczenie jest spore w grach MTT i SNG 180man turbo. Postanowiłem zostać członkiem społeczności PS. Planuje grywać na PokerStars, bo daje najwieksze możliwosci. Więc zainstaluje-podepne i bedziemy się widziec przy stolikach. Grałem dotychczas na Everescie. Sukcesów 4 cyfrowych brak. Luty- poswiecam na nauker pokera. Pozniej depozyt na P* i jedziemy po SN.

Pozdrawiam wszystkich. :sdrink

Odpowiedz
Cytat
5 odpowiedzi
galer

Cześć Patryk! :)

Skoro masz spore doświadczenie, to może napisałbyś o tym coś więcej? Zawsze chętnie witamy nowych użytkowników, a jeśli do tego są oni już starymi pokerowymi wygami to tym lepiej. ;)

Widzę, że wszystko już dokładnie zaplanowane i przemyślane: zainstalować, podpiąć i kosić dolary.
Bardzo mi się podoba takie podejście do sprawy! :f_thumbsup:

Jeśli chodzi o filmy, to jak tylko wyrobisz brązowy status, zapraszam Cię na liczne seanse TUTAJ.

W razie pytań, nie wahaj się pisać.
Życzę powodzenia w grze i wytrwałości w dążeniu do celów! :sdrink

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Siemasz Galer :)

Podstawą jest dobry start. Co do gry, nie lubie krótkich stolikow. STT mnie nie rajcuje. Zawsze byłem tego zdania, ze np. każdy mój zielony papier był inwestowany w MTT lub SNG 180man. Bo wiadomo, ze predzej czy pozniej każdy bedzie shipował hu. Moze w tych turkach nie tak czesto, ale jak już to wiadomo o co gra na FT. Zawsze Staram się grać na max możliwych umiejetności i nie boje sie zrzucać AA na ciezkim streecie. Gram tylko o 1msc, nie obchodzą mnie miejsca na niższym podium. Dawno temu czytalem wywiad z Simonem i napisał, ze tak naprawde gry w turniejach nie są profitowe, bo tak naprawde złoto i chwałe przynoszą tylko FT. Ważny jest tu mindset, bo psychika człowieka nie umie sobie radzić z częstymi porażkami w tego typu turniejach. Przykładem jest Woher, który od dawna nic nie wygrał, a tu niespodzianka. Dawno oczekiwane 2msc w Sunday Warm-up. To tylko świadczy o jego wytrwałości i psychice. Na temat pokera na świece, jak i w Polsce można polemizować godzinami. Tylko na początek polecam zadać sobie pytanie co to Poker i czy on jest dla Cb, lub bedzie. (Taka rada dla początkujacych) :)

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
galer

Heja.

Te filmiki co Ci wrzuciłem, to właśnie 180 man turki. Polecam zajrzeć.

Widzę, że możesz mieć dużo do powiedzenia na temat gry i ogólnie pokera.
Zastanawiałeś się nad założeniem Bloga? Na pewno znajdziesz wielu czytelników :)

:fdrink

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Jeśli czas na to pozwoli.. Na pewno podejmę takie kroki. :)
Chce przez parę dni skupić się na forum, poznać troszkę tą słynną społeczność pokerową. Co do Session rewiew z 180. Widziałem prawie wszystkie. Znajomy ma status Gold. Wiec nie było problemu z czerpaniem wiedzy. (Co dwie głowy to nie jedna). Sadze, ze po depozycie również szybko złapie godnie reprezentujacy status. _thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Zapomniałem dodać, że dziś mamy dzień zakochanych :) Także tym przy stolikach pokerowych, jak i przy wieczornych stolikach w restauracji, życzę wszystkiego NAJ :heart:
:sdrink

Odpowiedz
Cytat