Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Witam i pozdrawiam!

13 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
980 Wyświetlenia
Trepik11
Legacy Member

Siemanko!
Jestem z Wrocławia. Gram, a właściwie pogrywam od 2 lat, tylko na Pokerstars. Ostatnio znów mnie "wzięło" i postanowiłem zainteresować się dodatkowym softem, a dokładnie HM2. I tak trafiłem tu. Ale pewnie zostanę na dłużej :)
Zabieram się za przeglądanie forum w celu poszukiwania informacji o HM2. Jestem w tym zielony i ogrom informacji na razie mnie przeraża. Ale nie poddaję się i raczej skuszę się na pełną wersję :)

Pozdrawiam!

Odpowiedz
Cytat
12 odpowiedzi
AdisJuve
PokerStrategist

Cześć Trepik11,

Miło mi Cię witać w naszej społeczności! Zachęcam do aktywnego udziału w życiu forum, bo niesie to za sobą dużą wartość edukacyjną (np. rozmowy na temat strategii).

Na forum znajdziesz mnóstwo informacji na temat Holdem Managera. W dziale technicznym masz możliwość zadawania konkretnych pytań. Zapewniam Cię, że żaden problem nie zostanie bez odpowiedzi.

Mimo, że grasz tylko na PokerStars to chciałbym Ci przedstawić ofertę naszych partnerskich poker roomów. Zerknij proszę tutaj. Rejestrując się na innej platformie masz możliwość zbierania Strategy Points, które odblokowują kolejne statusy. To z kolei pozwala na dostęp do wielu wartościowych materiałów szkoleniowych. Serdecznie zachęcam.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat

czzz :)

Odpowiedz
Cytat
Head Admin
Marta
Poker Player

Cześć Trepik11,

miło Cię poznać. Co grasz na PokerStars? Obstawiam, że SnG, ale popraw mnie, jeżeli się mylę.

AdisJuve przedstawił Ci już ofertę, jednak na wszelki wypadek (gdybyś przeoczył) przypomnę, że możesz otrzymać od nas darmowy kapitał na start, który jest... darmowy. :) Wszystko, co musisz zrobić to zdać quiz (łatwy), wybrać poker room, który najbardziej Ci odpowiada z tych, które są dostępne w ofercie kapitału startowego, a następnie poczekać aż Twoje konto zostanie zweryfikowane (standardowa procedura). Po około 2-3 dniach, pieniądze powinny trafić na Twoje konto.

Jednak pieniądze to nie wszystko, mamy znacznie więcej do zaoferowania -> głównie nasze materiały szkoleniowe, z których możesz korzystać. Warto popracować nad zwiększeniem statusu, bo da Ci to większy dostęp do naszej bazy szkoleniowej (artykułów, filmików, treningów itd.). Status możesz zwiększyć poprzez zbieranie naszych punktów tzw. StrategyPoints. Punkty te przyznawane są za grę na koncie, na którym posiadasz konto założone poprzez naszą stronę. Możesz więc grać własnymi pieniędzmi, które wpłacisz lub, jak wyżej opisałam, otrzymać od nas gotówkę.

Status brązowy (kolejny na drabinie statusów po "basicu") da Ci między innymi możliwość obejrzenia naszej wyłącznej serii o Zoom Poker zwanej BooM na ZooM (dla fanów PokerStars).

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
Trepik11 Autor wątku
Trepik11
Legacy Member

Dzięki za miłe przywitanie.
Wczoraj wypełniłem quiz i zdecydowałem się na założenie konta na Poker 770. Czekam z niecierpliwością na zaksięgowanie pierwszych 10$. Ale żeby nie było za łatwo, to już pojawił się pierwszy problem. Aplikacja po kliknięciu na "Cashier" zawiesza się. X( Jest to trochę niepokojące ale jeszcze dzisiaj wieczorem spróbuję coś z tym zrobić. Jak się nie uda, to pogrzebię na forum, bo może ktoś miał podobny problem. Przyznam jednocześnie, że na PokerStars nigdy nie miałem żadnych problemów technicznych z aplikacją.

@Marta - oczywiście, że SnG :) ale siadam czasem również do zwykłego stolika cashowego.

Odpowiedz
Cytat
naturehol
PokerStrategist

Potwierdzam jest problem po kliknięciu cashier w 770. Mam cały czas to samo ale nie zwracałem uwagi bo stwierdziłem, że przejdzie po reinstalce, którą kiedyś zrobię. Daj znać jak byś odkrył o co biega i czy to ich wina ;)

Odpowiedz
Cytat
Trepik11 Autor wątku
Trepik11
Legacy Member

Właśnie uruchomiłem aplikację i... wszystko działa. Nie ma za to dalej obiecanych 10$ :( Ale cierpliwie czekam...

Odpowiedz
Cytat
Head Admin
Marta
Poker Player

Napisane przez Trepik11

Właśnie uruchomiłem aplikację i... wszystko działa. Nie ma za to dalej obiecanych 10$ :( Ale cierpliwie czekam...

Hej,

wysłałam Ci przed chwilą ticket z instrukcjami, co należy zrobić, aby móc otrzymać kapitał startowy. Proszę kliknij w pytajnik w prawym górnym rogu strony, żeby odczytać wiadomość.

Powodzenia! :)

Odpowiedz
Cytat
Trepik11 Autor wątku
Trepik11
Legacy Member

Dzięki Marta. Ale próbuję uzupełnić dane i nie wiem dlaczego nie chce się zapisać. Podałem wszystkie obowiązkowe dane, klikam na zapisz dane i dalej nic. Jedyna różnica jest taka, że pojawia się strzałka obok pola z nr telefonu (ale nie komórkowego). Nie posiadam telefonu stacjonarnego i nie jest to pole zaznaczone jako obowiązkowe więc nie wiem co jest nie tak. Jeśli macie jakiś pomysł to proszę o pomoc.

Odpowiedz
Cytat
Trepik11 Autor wątku
Trepik11
Legacy Member

Spróbowałem jeszcze raz ale korzystając z innej przeglądarki (IE, normalnie używam Chrome'a). Niestety nie pomogło i dzieje się dokładnie to samo X(

Odpowiedz
Cytat
MrLichu
Elite Grinder

Wpisz tu i tu komorkowy i bedzie ok :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
Head Admin
Marta
Poker Player

Trepik11, jeżeli masz problemy z uzupełnieniem danych, prześlij je w tickecie do supportu (odpowiadając na moją wiadomość).

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
Trepik11 Autor wątku
Trepik11
Legacy Member

Zrobiłem tak jak napisał MrLichu i poszło. Już przesłałem zdjęcia do weryfikacji a więc grę czas zacząć :) Dzięki za pomoc.

Odpowiedz
Cytat