Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Witam

7 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
801 Wyświetlenia
Kenmor

Widzę, że i na mnie przyszedł czas... Na PS od niedzieli w gruncie rzeczy... 50$ na konto po rozwiązaniu testu już wpłynęło... w sumie gram obecnie na Titan Poker...
Chyba jako jeden z niewielu nie poszedłem jeszcze grać za prawdziwą kasę... obecnie próbuję coś doćwiczyć na grze za wirtualną kasę... w sumie na razie, z powodu braku czasu po 2-4h dziennie...

Co dalej... hmmm zobaczymy... :D

początki mojej gry to jak wiadomo po zapoznaniu się z zasadami gra ze znajomymi na żetony. Początkowo bez gotówkowo, obecnie za małe wpisowe (ok 20-50 zł) z nimi raczej wygrywam (powodem jest raczej brak znajomości jakiekolwiek strategii z ich strony - u mnie zresztą także, ale widać lepiej niż u nich)

No nic... wish me luck :D :P

6 odpowiedzi
kfas

Kenmor napisałpoczątki mojej gry to jak wiadomo po zapoznaniu się z zasadami gra ze znajomymi na żetony

Hm no ja zaczynajac nie znalem zasad, jak wiekszosc zreszta znajomych, sie niektore rzeczy samemu ustalalo ;)
A zetonami nie gralem do tej pory :D
GL, polecam jednak przerzucenie sie na real cash z play money czy innych symulacji, gdyz to inna bajka ;) Looknij wszystkie filmiki i bedzie ok

Kenmor Autor wątku
Kenmor

kfas: różnicę już widziałem... :)... dziś siedziałem jakąś godzinę przy stole na Real Money i oglądałem ich grę... zupełnie inny styl gry niż na Plat Money... ale co tam... na PM zawsze moge albo pocwiczyc jakas strategie...

MoroP

Zapraszamy na treningi, nasi trenerzy chętni odpowiedzą na wszelkie pytania odnośnie strategi. Więcej informacji w dziale Coaching.

Masqb

Witam i od razu odradzam tak dlugie siedzenie na Playmoney. Mozna pograc godzinke czy dwie ale to raczej maks. (akurat tyle zeby sie zapoznac jak wyglada granie w pokera online od strony technicznej). Reszty trzeba sie uczyć na real money bo siedziac na play tylko zlych nawykow mozesz nabrac.

Witamy na Pokerstrategy

Podobnie jak poprzednicy nie jestem wielkim zwolennikiem gry na play money, żeby ćwiczyć strategię. Lepiej poświęcić ten czas na naukę teorii, oglądanie filmików, udział w treningach.

Pozdrawiam

Kenmor Autor wątku
Kenmor

jak tylko zamkne sesje na pewno skorzystam z rad poprzedników... na razie nie moge spobie pozwolic na zapamietywanie nowych rzeczy ;)... po prostu chcę i muszę się oswoić z samą grą