Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Ranaghar

3 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
681 Wyświetlenia

Witam. Skoro jest taki dział, to postanowiłem, że skorzystam i się przedstawie ;)

Moja historia z PS.
Przypadkowo kliknąłem w baner na witrynie i tak się zaczęło. Jednak jestem typem leniwca i po przeczytaniu części artykułów oraz nie zrozumieniu większości tego co przeczytałem, zrezygnowałem z dalszej zabawy. Jednak ostatnio na urodziny dostałem karty od mojej dziewczyny (bardzo ładne zresztą :)). Początkowo miałem zamiar uczyć się z nimi prostych sztuczek karcianych. Potem jednak przypomniałem sobie o PS i jednego wieczora przeczytałem wszystkie artykuły oraz zdałem quiz. Następnego dnia ściągnąłem TitanPoker, no i jestem. Gram od paru dni i jestem zadowolony z wiedzy, którą tu codziennie nabywam.

W grze możecie szukać mnie pod nick'iem: Arivald.

Pozdrawiam serdecznie wszystkich graczy i pracowników PS ;)

Pytanie: Czy jest jakiś program, który w łatwy sposób przedstawi moje układy na forum i jest zintegrowany z platformą TitanPoker?

2 odpowiedzi
JacekPL

Ranaghar napisał

Witam. Skoro jest taki dział, to postanowiłem, że skorzystam i się przedstawię ;)

Pozdrawiam serdecznie wszystkich graczy i pracowników PS ;)

Pytanie: Czy jest jakiś program, który w łatwy sposób przedstawi moje układy na forum i jest zintegrowany z platformą TitanPoker?

Witaj Ranaghar,

Cieszę się, że dołączyłaś do naszego grona.

Poza artykułami i stawianiem rąk do oceny - polecam naszego Elephanta ;), zachęcam do odwiedzania naszych sesji treningowych, które są prowadzone przez naszych doświadczonych trenerów. Tutaj znajdziesz daty najbliższych coachingów. Kiedy zaznaczysz tylko polska flagę, pojawią się polskie sesje. możesz również wybrać interesujący Cię temat (FL, NL i inne).

Mooris

Witam i życzę powodzenia w grze i dużo przyjemnych chwil na naszym forum