Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Witam

6 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
531 Wyświetlenia

Witam nazywam się Sebastian gram w pokera od 8 miesięcy a na Real kasę gram około 4 miesięcy grałem na platformie zwanej PKR jedyny poker 3D.

obecnie przenoszę się na ful tit poker gdyż tam jest wyższy poziom a ja lubię rywalizować z zawodowcami a nie amatorami.

Mażenie dostać się na WSOP

co myślicie o wyborze FTP no i co powiecie o poziomie na turniejach z wpisowym 1, 2$??

5 odpowiedzi
Mooris

Cześć Sebastian,

Jeśli chodzi o FTP to powiem tylko, że dobry wybór. Bardzo fajna platforma - nie ma co porównywać do PKR (gdzie również grałem), zupełnie inna grupa docelowa. Jeśli chodzi o turnieje z tym wpisowym to poziom bardzo "przyjazny" :) sądzę, że spokojnie dasz sobie rade.
Nie wiem jak bardzo zaawansowanym graczem jesteś, ale myślę, że w naszym dziale z artykułami znajdziesz coś dla siebie https://polska.pokerstrategy.com/strategy/sng/

Pozdrawiam

salyk

Witam,

marzenia się spełniają, tylko trzeba mocno w nie wierzyć ;)
Kiedyś się może uda :f_cool:

Pozdrawiam

rusher88

Witaj.

FTP to dobry wybór, szczególnie, jeśli chcesz grać z przeciwnikami na wyższym poziomie. Jednak pamiętaj, że poker to nie gra ambicji i polega bardziej na tym, aby grać ze słabszymi od siebie. Nie mniej, gra z dobrymi przeciwnikami, z pewnością wiecej będzie Cie w stanie nauczyć.

Pozdrawiam i powodzenia.

kopoland

Cześć telengus !!

Napisz w jaką odmianę grasz :)

shin0bi69

Napisane przez telengus
gdyż tam jest wyższy poziom a ja lubię rywalizować z zawodowcami a nie amatorami.

Nie chce Ci zle wróżyć, ale z taka mentalnoscia daleko w pokerze nie zajdziesz:)