Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Witam!

4 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
290 Wyświetlenia

Cześć wszystkim,

Jestem Łukasz, może niektórzy kojarzą mnie z pod nicku LukaszPOL88 na pokerstars. Gram w pokera od lutego tego roku. Preferuję STT 9man, głównie Turbo.

Przygodę z pokerem zaczynałem bez kompletnego pojęcia o BR managment, czy głębszej strategii gry. Po prostu wpłata, gra różnych rodzajów turniejów, torba, kolejna wpłata, itd.

Od czerwca postanowiłem zmienić swoje podejście, przyłożyłem się do nauki, ogarnąłem trochę equity i ICM.

Zacząłem katować od stawek 0.5$. Na nich wyrobiłem przyzwoite ROI i przy pomocy skromnego shipa w mtt zbudowałem rolla na STT 1.5$, które aktualnie grywam.

Konto na PokerStrategy założyłem mniej więcej równolegle do rozpoczęcia gry na starsach, ale praktycznie nie korzystałem z serwisu. Przyciągnęła mnie ponownie możliwość zdobycia dodatkowej wiedzy o S&G.

Pozdro i do zobaczenia przy stolikach.

:truestory:

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi
Crimson

Siema LukaszPOL88,

Miło mi cię powitać w naszej społeczności. Dobrze że postanowiłeś poświęcić czas na naukę. Decyzja mocno +EV. :)

Zacznij od uzupełnienia danych i odebrania darmowej gotówki na jednym z naszych partnerskich poker roomów. Otrzymasz wtedy od razu brązowy status i dostęp do większej ilości materiałów szkoleniowych.

Oferujemy:

Wszystko to ci przysługuje, jako że jesteś teraz członkiem PokerStrategy.com, więc warto skorzystać i dzięki temu stawać się coraz to lepszym pokerzystą. ;)

Co do SnG to polecam na początek tę serię:

Jeśli coś jest niejasne to pytaj śmiało! :sdrink

Pozdrawiam,
Crimson

Odpowiedz
Cytat
Lonke777

Cześć Łukaszu, osobiscie nie gram STT ale życze z serduszka powodzonka buziaki!

Odpowiedz
Cytat
draco09

Powodzenia przy stołach aby ta wspinaczka po stawkach trwała bez końca ;)

Odpowiedz
Cytat