Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Witam

5 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
273 Wyświetlenia
booloo18

Witam wszystkich, wracam już bodajże 3 raz do gry w pokera , natomiast jakoś nie zdąrzyłem się przywitać. Także mam nadzieję, że tym razem nie zrezygnuje z gry zbyt szybko :D Mam wrażenie, że odnalazłem to co mnie osobiście najbardziej odpowiada w pokerze czyli turnieje MTT. Do tej pory główny grywałem Sit&G0. Jednak zdaję mi się, że granie w moim przypadku kilku czy nawet kilkunastu turnieii jednocześnie nie zdawało rezultatu.Chodzi o to że nie podejmowałem optymalnych decyzji ze wględu na zbyt małe zaangażowanie w stosunku do pojedyńczego turnieju. Teraz włączam 1 do 3 turniejów z nieco większym wpisowym i moja gra wygląda dużo lepiej. Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi
kamil13151

Hej booloo18 :)

Jak to mówią: do trzech razy sztuka :P To teraz już nie ma opcji, zostajemy na długo :D

Jakie stawki dokładniej grasz? Na jakim poker roomie?

Masz już jakiś plan treningowy na najbliższe dni?

Widziałeś już? :f_cool:

Pozdrawiam :sdrink.

Odpowiedz
Cytat
booloo18 Autor wątku
booloo18

Gram tylko na Poker Stars. Stawki gram różne tak naprawdę, wiem, wiem pasowałoby to zmienić.Dzisiaj np zagrałem 5,50 $ z rebuyami ,natomiast gram bardziej rekreacyjnie tylko, więc planu żadnego nie ma, staram się grać mniej więcej 3 razy w tygodniu.

Odpowiedz
Cytat
Lonke777

Witam, Powodzenia przy stołach! :pokerface:

Odpowiedz
Cytat
draco09

Witam i życzę więcej cierpliwości, w kartach to daje dobre rezultaty - szczególnie w MTT :P

Odpowiedz
Cytat