Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Witam

7 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
414 Wyświetlenia

Jestem poczatkujący i moja przygoda z pokerem zaczela sie pare tygodni temu gdy na FB zobaczylem linkt do finalu turnieju na zywo... zajrzalem zaczalem ogladac potem czytac komentarze i tak trafilem na Pstrategy:) po 2 tygodnaich przebywania tu czytania i grania na platformach jestem pozytywnie zaskoczony jak wiele tajemnic jest w pokerze i sposobow grania czyli strategii. Bardzo szybko mnie to wciaga narazie bez wiekszych sukcesow chociaz staram sie nawet drobne freerolle wygrywac jednostolikowe.

To tak na poczatek o mnie, wiem ze jeszcze dluga droga przede mna ale.. jesli nie strace zapalu to bede sie rozwijal :)

Odpowiedz
Cytat
6 odpowiedzi
Pomarancza

Witaj DjBuziak!

Gratuluję pozytywnego podejścia i cierpliwości, gdyż te dwie rzeczy przydają się bardzo na drodze do pokerowego sukcesu. Słusznie stwierdzasz, że dużo pracy przed Tobą, taki jest poker. Niejeden potknął się wierząc, że czeka go łatwy zysk. Powiedz jakie stawki grasz i odmianę grasz, a chętnie znajdę dla Ciebie jakieś artykuły i filmy do nauki. Dodatkowo polecam skorzystać z naszych darmowych ofert pokerowych, które są świetnym sposobem by na początek dokładając jak najmniej, zacząć przygodę.
Darmowa pokerowa gotówka
Uprzedzając potencjalne pytanie: Nie ma w tym żadnego haczyka. _thumbsup:

Pozdrawiam, Pomarancza.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Sorki ze dopiero teraz odpisuje. Dzieki za powitanie:)
Malo narazie sie ucze bo nie mam kiedy ale w wolnej chwili staram sie.
Jeszcze opanowuje slownictwo i uzywanie jego w pytaniach itp :)
Jak narazie tylko freerolle. Ze dwie platformy juz udalo mi sie polaczyc poprzez pokerstrategy zeby liczylo mi rake. Plany to przede wszystkim uzbierac bankroll czyli wygrac jakis prosty turniej ktore np na poker770 sa wieczorami o 20.
Przede wszystkim chce w miare opanowac zagrania, zeby chociaz zaczac wygrywac drobne turnieje:) Daleka droga przede mna ale kto nie ryzykuje nie cwiczy nie probuje ten nic nie ma

Odpowiedz
Cytat

czesc

Odpowiedz
Cytat

Siema;)

Odpowiedz
Cytat
doncamilloskate

czesc

Odpowiedz
Cytat