Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Cześć!

5 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
401 Wyświetlenia

Mam na imię Bernard, moja przygoda z pokerem zaczęła się na białej szkole w 2012r, gdy mój kolega Danielmastah zaprosił mnie na zagranie SNG z jego kolegami. Jako, że nic nie umiałem to zostałem tam doszczętnie zniszczony i przegrałem mój zacny kapitał w który zainwestowałem ąż 5zł ^^. Po powrocie z BS Daniel zapoznał mnie ze swoim kolegą Szymonem (Simqn) i tak pogrywaliśmy od czasu do czasu przyjacielskie SNG, 1 nawet udało mi się zająć 2 miejsce po czym Daniel z 3-krotnie mniejszym kapitałem mnie pokonał :<<. Miałem teraz przerwę z 1,5roku dopiero po przybyciu na studia do krakowa jakoś Simqn zachęcił mnie do zarejestrowania się tutaj i spróbowania swoich sił w pokerze online, jak to stwierdził jestem kumaty więc mogę się dużo nauczyć :). Teraz od jakiegoś tygodnia cały czas przeglądam forum z poradami jak również Szymon daje mi wiele przydatnych rad i materiałów, mam nadzieję, że w przyszłości uda mi się osiągnąć podobne wyniki do moich 2 wyżej wymienionych kumpli. :)

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi
Pomarancza

Witaj Bernard!

Oryginalne imię. :sdrink
Miło mi gościć Cię wśród nas. Jeżeli masz jakieś pytania odnośnie działania forum, lub szukać jakichś materiałów do nauki, do bardzo chętnie pomogę. Możesz napisać coś więcej? Jakie stawki grasz, na jakiś poker roomie? z HUD'em, czy bez? Czy może na razie jesteś tylko na etapie nauki?

Pozdrawiam, Pomarancza.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Cześć, Pomarańcza!
Jak narazie, oglądam tylko filmiki i czytam... staram się grać zgodnie z tabelką która jest dostępna na forum. Staweczki gram malutkie w S'N'G za 10 centów.

Odpowiedz
Cytat
Pomarancza

Hej,

Bardzo dobre podejście, mało kto ma tyle cierpliwości, żeby na początku zrezygnować z gry na rzecz nauki i co więcej grać najniższe stawki, dlatego pochwalam taką postawę. :fdrink
Gdybyś miał jakieś pytania, zawsze pytaj.

Pozdrawiam, Pomarancza.

Odpowiedz
Cytat

Siema Bernard, na czym i co studiujesz w Krk?

Odpowiedz
Cytat