Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Witam!

7 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
471 Wyświetlenia
edgware

Cześć

Jestem Edge, od jakiegoś czasu jestem już zarejestrowany, teraz jednak przyszedł czas się przedstawić :) postanowiłem lepiej zgłębić tajniki texas holdem, gram najczęściej NL. Kilkukrotnie do tej pory brałem udział we freerollach i udało mi się kończyć sporo razy "w kasie" m.in. dedykowany dla poker strategy, a jakiś czas temu nawet stół finałowy w freerollu 50$.
Mam jakieś drobne na koncie jednak zastanawiam się jak zacząć. Do tej pory zdecydowanie wolałem formę turniejów wielostolikowych bądź sit&go. Gry na niskich limitach szły mi natomiast raczej w kratkę. Jeśli macie jakieś rady chętnie się z nimi zapoznam. Moje poker roomy to 770 i party poker. Być może powinienem zmienić room?

Odpowiedz
Cytat
6 odpowiedzi
mardmo

witaj Edge

pozwol ze zwroce Ci uwage na 770
Problem z wypłatą
takze lepiej zapomnij o 770 i skup sie na Party :)

powodzenia przy stolach :fdrink

Odpowiedz
Cytat
edgware Autor wątku
edgware

mardmo, bardzo dziękuje za zwrócenie mi uwagi na ten problem, szkoda bo liczyłem, że na dłużej zagoszczę na tym roomie.

A co sądzicie o William Hill? Jest tam duża ilość turniejów wielostolikowych i sit'n go na niskim wpisowym?

Odpowiedz
Cytat

Cześć Edge,

przyjemnie Cię powitać po tak długiej (nie)obecności na forum. Mam nadzieję, że na dłużej wejdzie Ci w krew nawyk pisania na forum i zadawania pytań, jeśli czegoś nie wiesz, nie jesteś pewien lub nie rozumiesz _thumbsup:

Co do wyboru poker roomu, to polecam poniższy wątek, gdzie nasi moderatorzy pomagają w doborze poker roomu do wymagań:

-> Poker room dla Ciebie

Życzę powodzenia.

Odpowiedz
Cytat
edgware Autor wątku
edgware

Wciągam się w to coraz bardziej, więc liczę, że zostanę tu na dłużej :)

btw Wczoraj zająłem 2 miejsce we freerollu Daily Final $200 Freeroll na poker770, dostałem info, że wygrałem 21 usd, jednak nie otrzymałem je na konto lecz otrzymałem w formie tokena Mega 2- 4 seats ważny do 15.01, wie ktoś może do jakich to turniejów wejściówka czy też może można wymienić to na kase?

Z góry dzięki za info

Odpowiedz
Cytat

Hej,

to cieszę się, że wciąga Cię nasze forum.

O ile wiem, na Poker770 nie ma możliwości wymiany tokenów turniejowych na gotówkę, ale dla pewności możesz zapytać na naszym forum poświęconym temu poker roomowi:

-> Poker770 na naszym forum

Powodzenia.

Odpowiedz
Cytat

Witam serdecznie

Odpowiedz
Cytat