Nazywam się Paweł mam 21 lat i jestem tutaj bo chcę bardziej ogarnąć temat jakim jest poker .Czasami gram ze znajomymi , chociaż po błędach jakie popełniam nie można nazwać tego grą . Zacząłem grać w internecie i co wpłacałem to przegrywałem
. Mam nadzieję że dowiem się tutaj jakie błędy popełniałem i poznam tajniki pokera
cześć pawius!
Od razu powiem Ci, że wszystkiego się tutaj możesz dowiedzieć! Oczywiście odnośnie pokera.
Wystarczy tylko chcieć i nie bać się pytać. Znajdziesz tutaj działy stosowne do zadania praktycznie każdego pytania i chętnych ludzi do pomocy.
Błędy wszyscy popełnianymi na początku i nie ma co się nimi przejmować, a dzięki nam, już wkrótce możesz pokazać znajomym jak powinna wyglądać gra w pokera!
Czy założyłeś już konto na którymś poker roomie z naszej listy? Jak widzisz wybór jest bogaty i na pewno znajdziesz coś dla siebie. Jeśli nie wiesz gdzie grać, to kliknij w moją sygnaturkę, a trafisz do tematu gdzie szybko rozwiązujemy takie problemy.
Potem tylko zdobywać PokerStartegy points i wspinać się po limitach i nowych statusach. Szczegółowe informacje na temat systemu VIP i statusów znajdziesz TUTAJ.
Napisz dokładnie co grasz i jaka odmiana pokera Cię interesuje, a postaramy się podrzucić kilka produkcji na dobry początek.
Nie bój się pytać. Jesteśmy tu po to, by pomagać!
Pozdrawiam!
Wybrałem już poker room i teraz czekam aż pieniążki dojdą . Gram tylko i wyłącznie w poker texas holdem . Uważam że jest to najbardziej interesująca odmiana pokera. Będę wdzięczny za jakieś materiały na początek
Hej
Z przyjemnością polecimy Ci jakieś materiały, powiedz jednak, czy zamierzasz grać cash (jeśli tak, to FR czy SH), czy może turnieje (SnG / MTT) ?
Pozdrawiam
Skoro masz już konto, to i brązowy status osiągniesz w try miga.
Jak już Ci się to uda, to proponuje następujące filmy z dwóch serii:
- 3 filmy od rusher88 z cyklu "Jak skruszyć kamień?"
oraz
- 6 filmów z serii "Step by step"
Jak widzisz, jest to już wiele godzin solidnego materiału dydaktycznego!
Pozdrawiam.
Dzięki za materiały , postaram szybko ogarnąć status i pilnie przyłożyć się do nauki