witam
nazywam sie Andrzej jestem z Katowic mam 20lat
w pokera gram już jakiś czas ze znajomymi bądz na PokerStars.eu
na forum już jestem dość długo.Moja ranga forumowa jest jak widać najniższa ponieważ można powiedzieć z głupoty dałem siostrze wejść na pc nie wyłączając strony zrobiła testy i taki to właśnie efekt
lubię grywać na stawkach 0,02/0,04$ bądź 0,05/0,10$ fixed limit
oraz S&G 1vs1 na stawkach 1,5$
jak sie nie myle już pewnie mojego konta na Pokerstarsie nie moge przypisać tutaj:(?
pozdrawiam
Witaj Andrzeju
Świetnie, że zdecydowałeś się kształcić z PokerStrategy.com. Mamy całą masę materiałów szkoleniowych dotyczących fixed-limit, które z pewnością Cię zainteresują
Jeśli chodzi o statusy, to przeczytaj proszę jak działają i jak możesz je zdobywać.
Jak już sam zauważyłeś, niestety nie będziesz mógł dopisać do nas swojego konta PokerStars. Jednak wprowadziliśmy w naszym serwisie możliwość zakupu punktów, dzięki czemu możesz posiadać upragniony status, nie rezygnując z platformy na jakiej grasz. Zerknij na zakup punktów na PokerStrategy.com.
Zapraszam Cię również do tego tematu - Poker room dla Ciebie - ponieważ postaramy się w nim polecić Ci poker room, który będzie równie dobry, jak ten, na którym obecnie grasz.
Jak wiesz, w pokerze cały czas trzeba podnosić swoje umiejętności, więc szkoda by było, gdybyś nie mógł zdobywać statusów, a tym samym mieć dostępu do nowych materiałów.
Jeśli będziesz miał jakieś pytania, to pisz śmiało.
Pozdrawiam
Niestety, jeśli wykorzystałeś wszystkie próby, to nie ma takiej możliwości.
Przejrzyj jednak naszą listę bonusów depozytowych, a na pewno znajdziesz dla siebie korzystną ofertę.
Pamiętaj również, że nasz kapitał startowy jest jedynie pomocą w pokerowej karierze oraz że nie jest jedyną formą pozyskania darmowej gotówki. Zerknij tutaj - Straciłeś swój kapitał startowy? 4 rady jak zacząć od nowa i osiągnąć sukces oraz tutaj.
Pozdrawiam
pkt dostaje sie za gre na $(prowizja dla kasyna) czy za same wpłaty na konto danego kasyna? jeśli oczywiście jesteśmy przypisani?
Punkty otrzymujesz za grę. Napisz na jakim przypisanym poker roomie grasz/zamierzasz grać, a będę w stanie udzielić Ci więcej informacji + podać jakieś linki.
Pozdrawiam
poker 770 konto zostalo poprawie przypisane zdobyłem points770 13,80
i nadal nie mam brązowego konta
grywam jeszcze na poker stars ale tam niestety nic mi nie da
W takim razie zerknij na tę stronę - https://polska.pokerstrategy.com/poker-770/
Pamiętaj, że punkty nie naliczają się od razu - czasami na aktualizację StrategyPoints trzeba trochę poczekać lecz jeśli konto zostało poprawnie przypisane, to niedługo powinieneś cieszyć się brązowym statusem i dostępem do całej gamy nowych materiałów szkoleniowych
Pozdrawiam
a to to nie jest tak że odrazu pkt są naliczane gdy konto jest poprawnie przypisane?
Jeśli mówimy o StrategyPoints, to nie, ponieważ my samy musimy czekać, aż poker room prześle nam listę Twoich Points770 i dopiero je przeliczyć - stąd opóźnienie.
a jeszcze takie jedno może głupie pytanie
gdzie moge zobaczyć moje dane osobowe lub je zmienić ?