Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

witam

12 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
402 Wyświetlenia

witam
nazywam sie Andrzej jestem z Katowic mam 20lat
w pokera gram już jakiś czas ze znajomymi bądz na PokerStars.eu
na forum już jestem dość długo.Moja ranga forumowa jest jak widać najniższa ponieważ można powiedzieć z głupoty dałem siostrze wejść na pc nie wyłączając strony zrobiła testy i taki to właśnie efekt :P
lubię grywać na stawkach 0,02/0,04$ bądź 0,05/0,10$ fixed limit
oraz S&G 1vs1 na stawkach 1,5$
jak sie nie myle już pewnie mojego konta na Pokerstarsie nie moge przypisać tutaj:(?
pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
11 odpowiedzi
Mooris

Witaj Andrzeju

Świetnie, że zdecydowałeś się kształcić z PokerStrategy.com. Mamy całą masę materiałów szkoleniowych dotyczących fixed-limit, które z pewnością Cię zainteresują :)

Jeśli chodzi o statusy, to przeczytaj proszę jak działają i jak możesz je zdobywać.

Jak już sam zauważyłeś, niestety nie będziesz mógł dopisać do nas swojego konta PokerStars. Jednak wprowadziliśmy w naszym serwisie możliwość zakupu punktów, dzięki czemu możesz posiadać upragniony status, nie rezygnując z platformy na jakiej grasz. Zerknij na zakup punktów na PokerStrategy.com.

Zapraszam Cię również do tego tematu - Poker room dla Ciebie - ponieważ postaramy się w nim polecić Ci poker room, który będzie równie dobry, jak ten, na którym obecnie grasz.

Jak wiesz, w pokerze cały czas trzeba podnosić swoje umiejętności, więc szkoda by było, gdybyś nie mógł zdobywać statusów, a tym samym mieć dostępu do nowych materiałów.

Jeśli będziesz miał jakieś pytania, to pisz śmiało.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

dziękuje :)
czy jest jakaś możliwość bym dostał znów możliwość zrobienia testów?

Odpowiedz
Cytat
Mooris

Niestety, jeśli wykorzystałeś wszystkie próby, to nie ma takiej możliwości.

Przejrzyj jednak naszą listę bonusów depozytowych, a na pewno znajdziesz dla siebie korzystną ofertę.

Pamiętaj również, że nasz kapitał startowy jest jedynie pomocą w pokerowej karierze oraz że nie jest jedyną formą pozyskania darmowej gotówki. Zerknij tutaj - Straciłeś swój kapitał startowy? 4 rady jak zacząć od nowa i osiągnąć sukces oraz tutaj.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

pkt dostaje sie za gre na $(prowizja dla kasyna) czy za same wpłaty na konto danego kasyna? jeśli oczywiście jesteśmy przypisani?

Odpowiedz
Cytat
Mooris

Punkty otrzymujesz za grę. Napisz na jakim przypisanym poker roomie grasz/zamierzasz grać, a będę w stanie udzielić Ci więcej informacji + podać jakieś linki.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

poker 770 konto zostalo poprawie przypisane zdobyłem points770 13,80
i nadal nie mam brązowego konta :P
grywam jeszcze na poker stars ale tam niestety nic mi nie da

Odpowiedz
Cytat
Mooris

W takim razie zerknij na tę stronę - https://polska.pokerstrategy.com/poker-770/

Pamiętaj, że punkty nie naliczają się od razu - czasami na aktualizację StrategyPoints trzeba trochę poczekać lecz jeśli konto zostało poprawnie przypisane, to niedługo powinieneś cieszyć się brązowym statusem i dostępem do całej gamy nowych materiałów szkoleniowych :)

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

a to to nie jest tak że odrazu pkt są naliczane gdy konto jest poprawnie przypisane?

Odpowiedz
Cytat
Mooris

Jeśli mówimy o StrategyPoints, to nie, ponieważ my samy musimy czekać, aż poker room prześle nam listę Twoich Points770 i dopiero je przeliczyć - stąd opóźnienie.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

a jeszcze takie jedno może głupie pytanie :P
gdzie moge zobaczyć moje dane osobowe lub je zmienić ?

Odpowiedz
Cytat
Mooris

W takich sprawach należy pisać ticket do naszego supportu :)

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat