Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Witam!

2 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
241 Wyświetlenia
loki6978

Tak wiec proceduję...
Witam Wszystkich serdecznie.
Na imię mi Łukasz , w pokera gram od bardzo niedawna, tak wiec prawdopodobnie nie raz nie dwa znajdziecie mnie marudzącego na wszelkiego rodzaju "helpsach" :D

no i jak przystalo na nowoprzyjetego....
ide czytac....troche :rolleyes: bo mam spoore zaleglosci :] wszelkie rady dla całkowicie poczatkujacych i zielonych;) (no chyba ze zdany quiz swiadczy o tym ze cokolwiek z podstaw ogarniam, chociaż wcale nie czuje się ogarnięty) przyjmę z otwartymi rękami i uszami za co z góry dzięki =)

Pozdrawiam i do zobaczenia przy stole~

Odpowiedz
Cytat
1 odpowiedź
AdisJuve

Cześć Łukasz,

Miło mi witać Ciebie w naszej społeczności. Jednocześnie chciałbym Cię zachęcić do aktywnego udziału w życiu forum. Jestem przekonany, że nie zawiedziesz się atmosferą, która tutaj panuje.

Początki mogą wydawać Ci się trudne, ale uwierz, że każdy musiał przejść taką drogę. Nikomu nie przyszło to łatwo. Każda z osób, która osiągnęła dobre wyniki w pokerze podkreśla znaczenie nauki. Dlatego też, już teraz chciałbym Cię zachęcić do obejrzenia produkcji naszych trenerów. Dostęp do tych serii uzyskasz, gdy Twój status zmieni się na brąz. Nastąpi to po przyznaniu kapitału startowego lub zdobyciu pierwszego Strategy Point.

Stoły full ring:
babel92 - Step by step: cześć 1
babel92 - Step by step: cześć 2
babel92 - Step by step: cześć 3
babel92 - Step by step: cześć 4
babel92 - Step by step: cześć 5
babel92 - Step by step: cześć 6

Stoły short-handed:
hahaUnaab - Powoli i do przodu - część 1
hahaUnaab - Powoli i do przodu - część 2
hahaUnaab - Powoli i do przodu - część 3
hahaUnaab - Powoli i do przodu - część 4
hahaUnaab - Powoli i do przodu - część 5
hahaUnaab - Powoli i do przodu - część 6
hahaUnaab - Powoli i do przodu - część 7
hahaUnaab - Powoli i do przodu - część 8
hahaUnaab - Powoli i do przodu - część 9
hahaUnaab - Powoli i do przodu - część 10

Nie ma na co czekać. Warto brać się do pracy nad swoim pokerowym skillem.

Jeśli będziesz miał jakieś pytania - śmiało pisz. Z pewnością uzyskasz szybko i trafną odpowiedź. W końcu należysz do największej i najlepszej szkoły pokerowej. _thumbsup:

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat