Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Witam

4 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
225 Wyświetlenia

Witam , mam na imie Hubert , w pokera gram rekreacyjnie juz jakis czas , a wczoraj brat namowil mnie na pokerstrategy i kapital startowy , mam nadzieje ze uda mi sie go nie zmarnowac a przy okazji czegos sie naucze ;)

3 odpowiedzi

Witaj Hubert,

Podziękuje bratu, bo to była świetna propozycja z jego strony! Jeśli tylko zapoznasz się z naszymi Artykułami, oraz zdasz Quiz, to o stracie kapitału początkowego nie powinno być mowy.

W jaką odmianę pokera grywasz? Jeśli nam powiesz, z pewnością podsuniemy Ci masę materiałów, dzięki którym Twoja gra stanie się jeszcze lepsza.

Pozdrawiam i życzę powodzenia przy stolikach!

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

bede chcial atakowac micro stawki na FTP NL2 , a jak uda sie podwoic rolla to z 20 BI uderze na NL5

W takim razie ze swojej strony standardowo polecę świetną serię muckinfell`i, naszego trenera i sędziego, zatytułowaną Crushing Microstakes. Ta seria przeprowadzi Cię gładko przez microstawki, i jestem w pełni pewny tego, co mówię, gdyż sam przekonałem się o tym na własnej skórze.

Uzupełnieniem serii będą z pewnością nasze Artykuły od brązu, do których już masz dostęp.

Z taką dawką wiedzy sukces na tych stawkach jest jedynie kwestią czasu.

Jeśli natomiast w trakcie gry trafisz na rozdanie, którego przebiegu nie jesteś pewny, pamiętaj, że nasi sędziowie bardzo chętnie przeanalizują je i ocenią na naszym Forum Oceny Rąk.

Pozdrawiam, i życzę samych sukcesów.