Jeszcze raz witam. Na wstępie chciałem dodac ze gram w pokera od około 6 miesięcy konto mam na PokerStarsie i wszystkie przelane USD przegrałem około 1000 USD
Dlatego jestem tutaj i chce bardzo dobrze nauczyć sie techniki i stategii. Pozdrawiam
Mam status Silver stars zdarzalo wygrywac sie konkretne pule ale i tak wynik koncowy byl ujemny
Cześć katpoker10,
witam na naszym forum i zapraszam do studiowania materiałów szkoleniowych oraz czytania wątków o pokerze i nie tylko.
Przykro mi, że utraciłeś taką sumę pieniędzy, ale najwyraźniej wyciągnąłeś z tego wnioski i postanowiłeś podejść do sprawy bardziej sensownie. Na pewno nie będziesz żałował, że jesteś wśród nas i jeżeli jedynie nadal będziesz miał tyle zapału do nauki, to bez problemu staniesz się graczem wygrywającym.
Jaką odmianą pokera się zajmujesz?
Jeżeli będziesz miał pytania, pisz śmiało, a my na pewno Ci pomożemy.
Pozdrawiam,
dohpaZ
No limit holdem
czytam artykuly na pokerstrategy i zaczynam powoli rozumiec dlaczego traciłem cały bankroll
Nic się nie przejmuj, z nieba uczeni nie spadają. A materiały są po to, aby z nich skorzystać.
Artykuły możesz uzupełnić filmami. Jak tylko będziesz miał status brązowy, to będziesz mógł sobie obejrzeć filmy trenera rusher88. M.in. nagrał on dwuodcinkowa serię pt. Teoria microlimits. Polecam oglądnąć.
Zapoznaj się również z naszym działem oceny rozdań. Jeżeli sam wkleisz swoje rozdania, to nasi sędziowie je ocenią i pomogą Ci w eliminacji błędów w grze. A zapewne tego chcesz.
Cześć katpoker10,
Ja również witam Cię bardzo serdecznie na forum PokerStrategy.com.
Po zdobyciu statusu brązowego, otrzymasz dostęp do szerokiego wyboru naszych materiałów -widzę, że dohpaZ już polecił Ci wybrane tematy.
Ja zasugeruję Ci złożenie bloga - pomoże Ci to przeanalizować z dystansem własną grę i zidentyfikować błędy.
Życzę powodzenia i pozdrawiam.