Troche juz tu jestem i pisze aczkolwiek jeszcze sie nie przywitalem :DD
Ogolnie dostalem kapitał startowy juz na pp, bylo to troche czasu temu (typowo zaczynalem z pokerem, muśle ze jednak teraz juz troche wiecej ogarniam) i go przegralem.
Teraz sobie ciupie raz poraz na P*, głównie SnG (wiadomo, z 10$ duzo nie ugram, wiec cały czas sie kręce kolo tego :D).
Ogolnie załuje ze wtedy nie przykładałem wagi do mojej gry, moze inaczej by to sie potoczylo :).
Zostaje mi czekac na jakis przypływ gotówki na P* i zaczac poważniejszą gre.
polecam 45os za 0,25$ na tym sie buduj do 50$ pozniej moze 45os turbo za 0,55$ i pozniej graj SnG te co lubisz GL
Cześć Winnc,
witam na forum i mam nadzieję, że utrata kapitału czegoś Cię nauczyła i teraz będziesz ściślej stosował się do podawanych przez nas zaleceń dotyczących zarządzania kapitałem.
Pozdrawiam i życzę sukcesów,
dohpaZ
No i wlasnie sytuacja stoi tak: Poki mam mega niski bankroll gram te za 25c, powygrywam troche, i od razu zaczynam grać wyżej... Wiem ze to jest meeega błąd ale tak już mam :).
Jednak teraz chce juz tego przestrzegac. I mam nadzieje ze wyjdzie, bo aż mnie zazdrość zżera jak widze, jak chłopaki sobie tu radzą, widać ze po prostu można i każdy kiedyś był na tym etapie co ja
To życze tobie i sobie powodzenia, bo mam dokladnie tak jak Ty. Z tym, że ja narazie bede podchodził bardziej teoretycznie do zagadnienia, po zdanej maturce juz na calosc pojde w praktykowaniu przyswojonej wiedzy :0 Ahoj!
Tez mam maturke
Idz spać, jutro próbne!
Gdyby nie to, dzisiaj zagrałbym sobie jeszcze jednego sitka :>