Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] siemaszko

5 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
414 Wyświetlenia

Witam wszystkich pokerzystów
Mam nadzieję, że dzięki temu serwisowi oraz pomocy jego użytkowników, moje zagrania staną się bardziej dochodowe, a z czasem może i ja bedę mógł komuś w pewnym stopniu pomóc.
Gram holdema nl na fulltilcie, pod takim samym nickiem jak tu
Do zobaczenia przy stołach i powodzenia;]

4 odpowiedzi

Cześć dregnapieda,

witam Cię serdecznie na naszym forum i cieszę się, że dołączyłeś do naszego grona. Mam również nadzieję, że będziesz aktywnie udzielał się na forum.

Jak długo grasz w pokera? Będziesz stawiał swoje pierwsze kroki, czy może masz już pewne doświadczenie pokerowe?

Jeżeli grasz w no limit, to zapoznaj się z naszymi artykułami o strategii big stack. Możesz tam dowiedzieć się, w jaki sposób rozgrywać poszczególne układy oraz jaka linia gry jest najbardziej dochodowa. Ja zauważysz, artykuły są podzielone na statusy, a wraz z wyższym statusem przekazywane są coraz bardziej zaawansowane treści. Dlatego zachęcam do zdobywania kolejnych statusów.
Polecam również brać udział w treningach naszego wspaniałego trenera rusher88: Zjedz rybkę oraz Przestań być fishem. Podczas treningu możesz zapytać trenera o rzeczy, z którymi masz problemy lub których nie rozumiesz.
Bardzo ważnym czynnikiem składowym nauki pokera jest szybka eliminacja błędów. Pomogą Ci w tym nasi sędziowie, a jedyne, co musisz robić, to wklejać rozdania do oceny. Zachęcam, gdyż w ten sposób możesz poprawić swoją grę.

Jeżeli masz pytania, to nie zwlekaj i pisz.

Pozdrawiam i życzę powodzenia,
dohpaZ

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

w pokera gram od około roku, do tej pory grałem na playmoney i freerolle, dostałem się do drugiej rundy polish championship na fulltilcie, ale niestety z przyczyn losowych nie dotarłem na turniej live;\, wygrałem też pare biletów turnieje o stawke, ale tam już nic nie byłem w stanie ugrać, ale po przeczytaniu już nawet artykułów basic, zauważyłem kilka błedów w mojej grze. A jeszcze jedna, Wasze artykuły w porównaniu do filmików instruktażowych na fulltilt academy bardziej pomagają w przyswojeniu ,,wiedzy pokerowej,,. Może dlatego że bardziej przyswajam to co czytam i lepiej jest mi to zrozumieć niż oglądanie filmów.
Pozdro oby tak dalej

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

PS. jestem z Suwałk i jeżeli ktoś jest chętny na grę live można się dogadać, mam kilku znajomych z którymi spotykamy się i gramy nl holdem, są żetony, czasami z miejscówką ciężko ale też se radzimy

Dzięki za ciepłe słowa :)
Trzymaj się wskazówek z naszych artykułów, a na pewno będzie się to opłacać.

Rzuć okiem do działu Users meet users, gdyż właśnie tam jest miejsce na wątki dotyczące spotkań w realu przy stoliku pokerowym.