Witam wszystkich z tej strony KAZIK, gram już dość długo ale o PokerStrategy dowiedziałem się dopiero parę miesięcy temu, i wtedy dopiero przejrzałem na oczy jaki to ze mnie fiszek jest, po ostatnim bankrucie postanowiłem znowu zacząć od początku i bardziej się przyłożyć do nauki bo za bardzo kocham tą grę by z niej zrezygnować, więc klepie nl-2 i powolutku do przodu, zapraszam każdego chętnego do moich przyjaciół.
Cześć Kazik:)
Powiem Ci, że identycznie jak Ty zaczynałem:P w sensie, że najpierw zbankrutowałem i dopiero po tym zacząłem szukać czegoś co pomoże mi lepiej grać:)
Życzę powodzenia w dalszych rozgrywkach.
Witaj,
bardzo dobrze że uczysz się na błędach
bankructwo nie jest aż takie złego jak człowiek potrafi z niego wyciągnąć odpowiednie wnioski i zmienić swoje podejście do gry
dobrze że planujesz grać solidnie (zgodnie z bankroll managment) . Na NL2 skup się na grze ABC pokera czyli solidne tight agressive . W tym celu polecam poczytać artykuły z sekcji brąz --- > https://polska.pokerstrategy.com/strategy/bss/#bronze
Pamiętaj też że krótko terminowe wyniki nie mają znaczenia , liczą się tylko podjęte decyzje i jeśli są poprawne to w przyszłości choćby nie wiem co to wyjdziesz na swoje
Pozdrawiam
Wielkie dzięki za słowa wsparcia, obecnie gram nl-2-SH i uczę się (najbardziej z filmików mckinfeli-niesamowity gość)jeszcze raz dzięki i sorry za błędy.