Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Witam.

6 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
700 Wyświetlenia

Witam po długiej nieobecności.

Pierwsze 50$ które dostałem przegrałem :D.
Niedawno postanowiłem wpłacić trochę kasy i zacząć wszystko od nowa.

Teraz jest już lepiej - nie przegrałem wszystkiego ^^.
Gram na Titan Poker i jakoś to idzie - w parę dni nazbierałem prawie 500TP ale niestety z 3$ na minusie.

Nie przedłużając witam wszystkich.
Mam nadzieje, że z Wasza pomocą jakoś w miarę zacznę grać.

Pozdrawiam ;)

5 odpowiedzi

Witaj hibomir,

widzę, że idziesz w ślady admina i innych (w międzyczasie) dobrych graczy naszej społeczności, którzy przegrali 50$ startowego. :D ;) Oto moja historia: Po tym jak przegrałem cały kapitał startowy, postanowiłem zacząć czytać wszystkie artykuły PS, odwiedzać treningi, i oglądać filmiki. Poleciłem kilku znajomych i zacząłem od nowa. Po kilku miesiącach grałem już na NL400. :) Mój post wygląda jak jakaś naciągana reklama naszej oferty, ale mówię prawdę. :)

Powodzenia przy stolikach

simoo :)

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

O to czekam na tego admina i ofc na NL400 :D

No ja niestety nie polecę jak narazie znajomych bo nie mam maniaków pokera. No ale po co by mi mieli robić konkurencje :>.
No ja tak samo - pierwsze co to artykuły i filmiki. Teraz czekam na srebro aby móc przestudiować nowe arty.

Tak przy okazji PS ma jakiś kanał na ircu czy cos ;>. Czy tylko forum?

Pozdrawiam.

Qsypal

hibomir napisał
O to czekam na tego admina i ofc na NL400 :D

Ta ja już tak na wszelki wypadek Cię polecam :D :D Jak się dostaniesz to nie zapomnij szepnąć o mnie słówka :)

Jeszcze się irca nie dorobiliśmy, ale prawie nas stać :D

Pozdrawiam i samych sukcesów życzę :D

kaczuba

Witaj hibomir :)

Zapraszamy do udziału na naszym forum :)

PS. Simoo, no niezła REKLAMA :D Powinniście takie bannery zawiesić na kilku najpopularnieszych polskich portalach ;)

bebek

simoo napisał
Witaj hibomir,

widzę, że idziesz w ślady admina i innych (w międzyczasie) dobrych graczy naszej społeczności, którzy przegrali 50$ startowego. :D ;) Oto moja historia: Po tym jak przegrałem cały kapitał startowy, postanowiłem zacząć czytać wszystkie artykuły PS, odwiedzać treningi, i oglądać filmiki. Poleciłem kilku znajomych i zacząłem od nowa. Po kilku miesiącach grałem już na NL400. :) Mój post wygląda jak jakaś naciągana reklama naszej oferty, ale mówię prawdę. :)

Powodzenia przy stolikach

simoo :)

normalnie LOL :D