Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Siemanko ! :]

3 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
628 Wyświetlenia

Witam Was bardzo serdecznie :]Szczerze mówiąc na pokera trafiłem przypadkiem, ponieważ pierwotnie ktoś inny z domu miał korzystać z tego konta i cieszyć się grą w pokera. Niestety po jakimś czasie rozłąki z netem przeszła mu ochota gry.Ale nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło, więc postanowiłem go zastąpić :)
Coś o sobie. Mam na imię Tomek. Mam 19 lat. Od października zaczynam studia na naszej Polibudzie, kierunek logistyka. Interesuję się sportem ( a że mieszkam w Rzeszowie , to moim ulubionym sportem jest żużel :] ) , tak jak każdy lubię posłuchać dobrej muzyki. Poza tym bardzo lubię kolekcjonować monety ( od 2000 roku zbieram 2-złotówki i niektóre srebrne wydawane przez NBP) i .... obstawianie :] Już od jakiegoś czasu interesuję się bukmacherką. Co do samego pokera, to zaczął mnie interesować, gdy niedawno obejrzałem jakiś turniej w TV. Do tamtego czasu uważałem, że w pokerze liczy się tylko i wyłącznie szczęście, ale dzięki temu turniejowi przekonałem się ,że jest inaczej. Postanowiłem więc nauczyć się grać w pokera. A że nadarzyła się okazja, to grzechem byłoby z niej nie skorzystać :] Mam nadzieję ,że dzięki Waszym artykułom i różnym wskazówkom poznam tajniki tej gry. Z góry więc przepraszam za wręcz banalne pytania ,które z pewnością będę zadawał, ale jestem w tym "fachu" kompletnym nowicjuszem :)
Pozdrawiam :]

2 odpowiedzi

Tompek napisał
Poza tym bardzo lubię kolekcjonować monety ( od 2000 roku zbieram 2-złotówki i niektóre srebrne wydawane przez NBP)

Witam serdecznie,

Ja również zbieram Gn-y, brakuje mi na dzień dzisiejszy tylko kilku sztuk. :)

Życze powodzenia przy stolikach.

pozdrawiam

Qsypal

Witamy serdecznie!

Pytać się to nie wstyd!! Pytaj śmiało a my z chęcią wyjaśnimy Ci wszystko. Zgłębiaj nasze materiały, uczęszczaj na treningi oraz wstawiaj ręce do analizy, a sam zauważysz postępy w swojej grze i będziesz z dnia na dzień wygrywał coraz więcej.

Widzę interesujesz się żużlem, to tak jak ja, tylko że ja mieszkam 15 km od Leszna, więc chyba nie trudno odgadnąć kto zostanie mistrzem Polski :D

Gorąco pozdrawiam i życzę samych good beatów

Qsy

P.S. Pamiętaj, forum nie gryzie, co najwyżej niektórzy forumowicze ;)