Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Witajcie :)

16 Posty
8 Użytkownicy
0 Reakcje
1,947 Wyświetlenia
szoszenka

Witam Wszystkich

Mam na imię Karolina, mam 24 lata :)
Na pokerstrategy od dłuższego czasu,ale raczej pasywnie jeśli chodzi o forum---> czas to zmienić :D

Gram od pół roku, może ciut dłużej. Tylko MTT, na micro stawkach, nadal buduję bankroll. Obecnie gram na paradise, jednak planuję przenieść się do pokerstars. Moja życiówka to póki co 640e :pokerface:

Pozdrawiam Wszystkich
Karola :)

Odpowiedz
Cytat
15 odpowiedzi
galer

Cześć Karolina! :)

Fajno, że w końcu postanowiłaś się przywitać i wziąć aktywny udział w życiu forum. Wszak chyba zgodzisz się ze mną, że zawsze lepiej być...aktywną stroną? :P

Niektórzy mówią, że budowanie rolla na micro, grając MTT jest długie i bolesne, ale ja myślę, że najważniejsza jest przyjemność i powinno grać się to, co sprawia największą frajdę. Wtedy jest ochota do gry i do nauki, a wyniki przychodzą same! Potem to już tylko nowe torebeczki, samochody, mężczyźni...czy co tam sobie wymarzysz. ;)

Mam nadzieję, że bierzesz udział w treningach wieloosobowych SNG Wombata. Jeśli nie, to już dziś możesz przetestować tę formę nauki. Na pewno nie będziesz zawiedziona!
Jeśli jednak godzina zbyt późna i jak przystało na grzeczną dziewczynkę będziesz już leżeć w łóżku, to pamiętaj, że w dowolnej chwili możesz delektować się produkcjami z serii MTT Micro Leakfinder, w których TimotheeS czaruje swoją grą, a także niskim głosem niczym Barry White.

Zachęcam Cię też prowadzenia "pamiętniczka", czyli założenia Bloga. Jestem pewny, że prędko znajdziesz liczne grono czytelników i adoratorów. _biggrin:

Mam nadzieję, że teraz uaktywnisz się i już wkrótce zobaczę Twoje posty na forum! W razie pytań, pisz tutaj śmiało! Zawsze znajdzie się ktoś, kto szybko pomoże niewieście w potrzebie. :)

Pozdrawiam!

Odpowiedz
Cytat
szoszenka Autor wątku
szoszenka

Oczywiście że biorę udział w treningach Wombata :D jestem jego fanką :D :D :D
Jestem "nocnym markiem" więc godziny mi na szczęście odpowiadają :)

Budowanie rolla na micro wcale nie jest takie straszne :) ja w 3 miesiące wyciągnęłam się z (o zgrozo!) -700$ do +1500$ co uważam za nie lada wyczyn będąc laikiem :)
Teraz na szczęście wykres na sharku idzie sukcesywnie w górę, nie licząc delikatnych dowsingów :)

A'propos bloga to chyba nie jestem do tego stworzona ;)
Próbowałam już dwa razy pisać blogi o zupełnie innej tematyce i po trzech postach jakoś brakowało weny twórczej...

Odpowiedz
Cytat
Kozaczov

" w 3 miesiące wyciągnęłam się z (o zgrozo!) -700$ do +1500$ " :nh :nh :nh :sdrink :sdrink

start masz niezły, a co do bloga to różni się ten pokerowy od takich życiowych :), zaczniesz pokazywać swoje ciekawe lub mniej ciekawe rozdania my Ci pomożemy i to dobry motywator do dalszej nauki, chodź ja takich kwot na oczy jeszcze nie widziałem więc pewnie jestem daleko za murzynami z Twoją wiedzą jednak :) zachęcamy ...

I naturalnie witamy na pokerstrategy ... miłego i owocnego udzielania się :)

Odpowiedz
Cytat
Kozaczov

" w 3 miesiące wyciągnęłam się z (o zgrozo!) -700$ do +1500$ " :nh :nh :nh :sdrink :sdrink

start masz niezły, a co do bloga to różni się ten pokerowy od takich życiowych :), zaczniesz pokazywać swoje ciekawe lub mniej ciekawe rozdania my Ci pomożemy i to dobry motywator do dalszej nauki, chodź ja takich kwot na oczy jeszcze nie widziałem więc pewnie jestem daleko za murzynami z Twoją wiedzą jednak :) zachęcamy ...

I naturalnie witamy na pokerstrategy ... miłego i owocnego udzielania się :)

ps. i wszystkie Karoliny to fajne dziewczyny :P hihih, jednego fana już masz ;) +1 do lansu :P buhahaha

Odpowiedz
Cytat
Wombat

Witaj Karolina !

Cudownie jest słyszeć, że wpadasz na treningi, mam nadzieję, że Ci się podobają i pozwalają Ci osiągać lepsze rezultaty w grze ;).

Mam nadzieję, że będzie podobało Ci się na pokerstrategii, zawsze jak będziesz miała jakieś pytania/wątpliwości to śmiało pisz, jeśli nie ja, to na pewno sporo osób chętnie Ci odpowie ^^.

Nie wpadasz przypadkiem na zlot do Krakowa ? xD

Odpowiedz
Cytat
szoszenka Autor wątku
szoszenka

Pokerstrategy obserwuję już od dłuższego czasu :)
Po prostu nie byłam aktywna na forum :)

Treningi oczywiście pomagają i baaardzo się podobają :)

A zlot hmmmm....
Dziś o nim czytałam i kurczę kusi bardzo....
Ale na jeden dzień jechać taki kawał.... ode mnie będzie ze 300km
Nie wiem, przemyślę to :)

Odpowiedz
Cytat
Mooris

Do odważnych świat należy :) A atmosfera, przekonasz się sama, jest niepowtarzalna.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez szoszenka

A zlot hmmmm....
Dziś o nim czytałam i kurczę kusi bardzo....
Ale na jeden dzień jechać taki kawał.... ode mnie będzie ze 300km
Nie wiem, przemyślę to :)

Podobno jesteś moją konkurencją jeżeli chodzi o Wombata :D
Zatem napiszę PHI! :D
300km to wiele? Ja, żeby poznać się ze swoim chłopakiem musiałam często jeździć 900km :P
Dalekie podróże kształcą i rozwijają - pamiętać!

Odpowiedz
Cytat
szoszenka Autor wątku
szoszenka

900km :f_eek: podziwiam

Ja i konkurencja? Gdzież bym śmiała :D :D

A co do zlotu to namawiam znajomego i może się pojawimy :)

I tym sposobem wypadają mi wszystkie weekendy w kwietniu ;)
Same spotkania, zloty, otwarcie sezonu moto i rozrywka :sdrink
A kiedy czas na making money? :D

Odpowiedz
Cytat
Mooris

Napisane przez szoszenka

A kiedy czas na making money? :D

Hej

Wychodzi, że w tygodniu :)

Powodzenia w grindzie _thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
polacybiedacy

nastepna kobietka

Odpowiedz
Cytat
siekov

Witaj koleżanko ;D widzę, że masz dobre początki i fajny rekord jak na taki okres gry, nic tylko mogę Ci pozazdrościć ;D zdaje mi się, że masz również duży zapał =) Życzę wielu fishów przy stole ;)

co do kobiet to jeszcze trochę i moja tu się zjawi ;D ostatnio ograła chłopaków live xD

Odpowiedz
Cytat
szoszenka Autor wątku
szoszenka

co do kobiet to jeszcze trochę i moja tu się zjawi ;D

Ja jestem za! :)

Myślałam o tym blogu ostatnio, poczytałam troszeczkę blogi innych użytkowników ps i jak dla mnie to zbyt poważnie brzmi wszystko ?(
Jestem chyba zbyt nieogarnięta na tego typu twórczość :D

Korzystając z okazji pochwalę się wczorajszym shipem :P
588e wpadło :D :D:D

Odpowiedz
Cytat
Kozaczov

patrząc na połowę naszych blogów ;) to nie wiem co tam poważnego widzisz we wpisach typu :)

" kolejny kur.a dzień na downswingu "
" zaś karta nie leży "
" hu... ale stabilnie "

buhahaha

tak więc jak widzisz to nie takie trudne :P i niezbyt ambitne :P

Odpowiedz
Cytat
szoszenka Autor wątku
szoszenka

to ja chyba przeglądając forum trafiłam jednak na te bardziej ambitne :P

Odpowiedz
Cytat