Cześć Karolina!
Fajno, że w końcu postanowiłaś się przywitać i wziąć aktywny udział w życiu forum. Wszak chyba zgodzisz się ze mną, że zawsze lepiej być...aktywną stroną?
Niektórzy mówią, że budowanie rolla na micro, grając MTT jest długie i bolesne, ale ja myślę, że najważniejsza jest przyjemność i powinno grać się to, co sprawia największą frajdę. Wtedy jest ochota do gry i do nauki, a wyniki przychodzą same! Potem to już tylko nowe torebeczki, samochody, mężczyźni...czy co tam sobie wymarzysz.
Mam nadzieję, że bierzesz udział w treningach wieloosobowych SNG Wombata. Jeśli nie, to już dziś możesz przetestować tę formę nauki. Na pewno nie będziesz zawiedziona!
Jeśli jednak godzina zbyt późna i jak przystało na grzeczną dziewczynkę będziesz już leżeć w łóżku, to pamiętaj, że w dowolnej chwili możesz delektować się produkcjami z serii MTT Micro Leakfinder, w których TimotheeS czaruje swoją grą, a także niskim głosem niczym Barry White.
Zachęcam Cię też prowadzenia "pamiętniczka", czyli założenia Bloga. Jestem pewny, że prędko znajdziesz liczne grono czytelników i adoratorów. ♠_biggrin:
Mam nadzieję, że teraz uaktywnisz się i już wkrótce zobaczę Twoje posty na forum! W razie pytań, pisz tutaj śmiało! Zawsze znajdzie się ktoś, kto szybko pomoże niewieście w potrzebie.
Pozdrawiam!