Cześć,
Mam 20 lat, obecnie studiuję. W pokera gram dla zabawy od kilku lat, zaczęło się od luźnych gier ze znajomymi za 5 zł. Do niedawna traktowałem pokera jako sposób spędzenia czasu ze znajomymi. Ostatnio postanowiłem wziąć się za poważniejsze granie i można powiedzieć, że stawiam pierwsze kroki w pokerze. Póki co gram jedynie freerolle, na pakowanie własnych pieniędzy chyba jeszcze za wcześnie . W przyszłości chciałbym zarabiać na pokerze, takie hobby z profitem. Mam nadzieję, że pokerstrategy pomoże mi w realizacji tego celu
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
Witamy! Przedstaw się!
2
Użytkownicy
0
Reakcje
512
Wyświetlenia
1 odpowiedź
Witaj boczono,
Super, że postanowiłeś zrobić ten pierwszy krok w kierunku sławy, świateł kamer, blichtru.....ale "first think first"
Zapraszam Cię na stronę z naszymi ofertami darmowej gotówki - dzięki nim możesz zarejestrować się na wybranej platformie i otrzymać tam darmową gotówkę - będziesz mógł grać na prawdziwe pieniądze, nie wpłacając jednocześnie ani grosza.
Zachęcam również do aktywnego korzystania z programu Tell-a-Friend, w którym możesz zarobić nawet do 500 $ za każdą poleconą osobę.
Jak więc widzisz, możliwości jest dość dużo - nic, tylko brać
Wspomniałeś na końcu swojej wypowiedzi o celu - może dobrym pomysłem byłoby założenie bloga, w którym mógłbyś opisywać swoje postępy?
Pozdrawiam i życzę samych sukcesów.