Witam, jestem tu nowa i będę uczyła się pokera od podstaw.
Będzie mi niezmiernie miło poznać miłych ludzi, a z czasem mam nadzieje ograć co niektórych z was przy stołach.
Witamy, zawsze to miło jak płeć piękna zasila szeregi pokerzystów. Powodzenia :sdrink
hej.
trza bylo za mlodu w rozbieranego pogrywac,teraz podstrawy bylyby juz opanowane
Blad3K
:fdrink
bobek81
Czy ja wspominałam gdzieś coś o swoim wieku?
Ale powiem Ci że grywało się w różne zabawy ;).
Ogólnie to tak poczytałam troszkę forum i zaciekawiły mnie statystyki jakie gracze prowadzą w stosunku do swojej gry.
Pobrałam tu ze strony program holdem menager2, żeby zobaczyć jak to wygląda, bo na razie nie gram na żadnym portalu. Okazało się że potrzebny jest jakiś klucz licencyjny. Jest jakiś darmowy program do tworzenia sobie obrazu własnej gry? Tak na przyszłość pytam bo myślę że za około tydzień czasu zdecyduję sie juz na prawdziwą grę :).
Hej,
miło mi Cię powitać na forum.
Jeśli obecnie nie grasz nigdzie online, to polecam zapoznanie się z listą oferowanych przez nas poker roomów i założenie sobie konta.
Programy typu Holdem Manager i Poker Tracker rzeczywiście pokażą Ci obraz Twojej gry, ale
muszą mieć jakieś dane na podstawie, których go "opracują". A te dane, to właśnie ręce które rozegrałaś. Niestety (a może stety?) te programy jeszcze nie analizują naszej gry "na żywo".
Programy, które wymieniłem mają wersje próbne (trial - czyli działają za darmo przez określony czas), dzięki którym możesz zapoznać się z ich funkcjami. Polecam skorzystać najpierw z jednego programu z wersji "trialowej" a następnie z drugiego. A dopiero potem zakup pełnej wersji.
Często oferujemy również zniżki na pełne wersje oprogramowania pokerowego dla naszych użytkowników. Bądź czujna i śledź portal i forum!
Pozdrawiam
ultrac
Ultrac, dziękuję za wyczerpującą odpowiedź.
Jeśli chodzi o rejestrację na jakimkolwiek pokeroomie, to zrobię to dopiero jak bedę miała troszke więcej wiadomości na temat pokera jego odmian i strategii. Bo tak czytam i widzę że jest tego dość sporo. Wieczorkami będę na razie studiować zakładkę "strategia" na górze :).
Nigdzie mi na razie nie pilno, ponieważ aby dostać bonus na który mam ochotę trzeba dokonać wpłaty, a ja chciałabym od razu nie przegrać swoich pieniędzy. Próbowałam pograć dla zabawy na pewnej stronce internetowej, powiem szczerze, że potrzebuję jeszcze sporo informacji. NIe za bardzo wiedziałam jakie decyzje podejmować :).
Bo na razie to wiem jakie układy można tworzyć, jak podbijać stawkę no i trochę(ciut ciut) o outach i odsach o których studiowałam wczoraj :).
W każdym razie, stawiam na uprzednie przygotowanie się teoretyczne, do praktyk
PS, grałam w NL Holdem
na GameDesire