Witam wszystkich
Jestem nowym graczem, do społeczności wciągnął mnie jeden z tutejszych forumowiczów, mój współlokator. Spodobało mi się, choć jak wiadomo początki są ciężkie i dopiero zaczynam się odbijać po nieco zbyt fishowatej grze na początku.
Witaj
Najlepiej niech Ci teraz współlokator przedstawi podstawy a resztę dowiesz się stąd.
Powodzenia przy stole
Witaj Artiluck!
Dobrze, że postanowiłeś dołączyć do naszej społeczności. Początki są zawsze ciężkie, ale łatwiej będzie je znosić z profesjonalną pomocą. ♠_thumbsup:
Powiedz jaka odmiana i stawki Cię interesują, chętnie podam Ci kilka materiałów dydaktycznych. Jeżeli nie chcesz angażować zbyt dużej sumy w pokera, mogę też przedstawić kilka sposobów na otrzymanie darmowej gotówki z PokerStrategy.com. W razie jakichkolwiek pytań, pytaj śmiało!
Pozdrawiam, Pomarancza.
Dużo czytam, większość podstaw mam już za sobą, staram się teraz wdrożyć je w praktyczne użycie
Na razie śmigam na Hold'em Nl2, głównie zoom. Jedyny problem, to że nie podpiąłem swojego konta Pokerstars do pokerstrategy
No ja niestety też nie. No ale są jeszcze inne pokerroomy
Nie samym pokerstarsem człowiem żyje
Witaj Artiluck,
W pokera nie tylko na PokerStars możesz grać. Jeśli grasz na nl2 to praktycznie na każdym innym poker roomie znajdziesz stoły do gry. Masz status basic więc nie odebrałeś jeszcze darmowej gotówki. Jeśli chcesz to zrobić i przetestować inny poker room to wystarczy, że wprowadzisz swoje dane na poniższej stronie:
Oraz wybierz poker room z poniższej listy:
- Wybierz poker room, na który chcesz otrzymać darmową gotówkę na grę w pokera
Pozdrawiam.