Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Pozdrawiam

8 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
604 Wyświetlenia

Czesc Nazywam sie grzesiek i jestem z lubartowa. Polecil mnie kolega tak wiec tak sie dowiedzialem o pokerstrategy :) Bede gral na micro stawkach w Omahe Hi ... pierwszym moim celem jest uzbieranie na Holdem Managera :)

ps. Mam takie pytanie... nie mam konta bankowego jak moge zrobic przelew na konto ? czy jest taka mozliwosc ze kupuje np. karte w banku empiku itp np o wartosci 100zl -200zl ... wpisuje kod z tej karty a kasa z karty pojawia sie na poker roomie ? mam nadzieje ze dobrze wytlumaczylem o co chodzi :)

7 odpowiedzi

Witaj :)

Bez konta bankowego ogólnie bardzo ciezko ci bedzie, czy jest jakis powod dla ktorego nie chcesz go zalozyc? :)

Mooris

Witaj wozny83

Witamy Cię serdecznie na PokerStrategy.com

Co do Twojego problemu, to już służę pomocą.

Np. Na PokerStars możesz wpłacić poprzez tzw. "paysafecard". Działa to właśnie na takiej zasadzie jak mówisz - kupujesz kartę, zdrapujesz pin i wprowadzasz go do PokerStars.

Więcej informacji oraz spis wszystkich punktów Polsce, które oferują paysafecard znajdziesz tutaj - http://www.paysafecard.com/pl/kupno/punkty-sprzedazy/

Mam nadzieję, że pomogłem.

Pozdrawiam

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

dziekuje bardzo za pomoc :) a czy kto wie jak sie wyplaca z "paysafecard" ?

Dinopo

Pracujesz jako wozny?

Mooris

Napisane przez wozny83
dziekuje bardzo za pomoc :) a czy kto wie jak sie wyplaca z "paysafecard" ?

Hmmmm, chyba nie można wypłacić tą metodą (chociaż nie wiem na 100%).

Pozdrawiam

Dahid84

[treść wyedytowana]

spam - otrzymujesz ostrzeżenie - mooris

No nic do pierwszej wyplaty jeszcze dluga droga... bedzie czas sie dowiedziec :)

Dinopo

[treść wyedytowana]

spam - otrzymujesz ostrzeżenie - mooris