Przejdź do forum
I co ja najlepszego...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

I co ja najlepszego zrobiłam?!

32 Posty
20 Użytkownicy
0 Reakcje
4,431 Wyświetlenia

Dobry wieczór wszystkim.

Jestem przerażona ogromem wiedzy potrzebnej do zwykłego grania w karty... Do tej pory grałam w kierki i tysiąca. Skompromituję się na pewno. Ratunku!
A może nie? Może się zaprę, nauczę i puszczę Was wszystkich z torbami?

Kasy jeszcze nie wzięłam, bo się boję. Nie mam bladego pojęcia, co dalej robić, gdzie iść po kolei. Odróżniam już całkiem dobrze królewskiego pokera od dwóch par, a nawet od karety! Co dalej? Pomożecie?

Odpowiedz
Cytat
31 odpowiedzi
dendi93
Poker Player

Dalej przeczytaj sobie artykuły, oglądnij filmiki szkoleniowe i tak dalej ;)
Ale najpierw wybierz która odmiana cię najbardziej interesuje :)
Gl:)

Odpowiedz
Cytat
pzareba
PokerStrategist

zapraszam na skype "cobretti136" cos wymyślimy :)

Odpowiedz
Cytat

super troll

Odpowiedz
Cytat

Witaj irytacja,

Na początek muszę Cię zaskoczyć, my tu gramy niezwykle w karty :>

Po to tutaj właśnie jesteśmy aby pomóc Ci obrać jak najlepszą drogę nauki pokerowej. Napisz coś więcej o swoim "doświadczeniu" pokerowym, czy próbowałaś już gry przy stolikach, czy może zaczęłaś od teorii?

Czy znalazłaś już odmianę pokera, która najbardziej trafia w twoje gusta?

Chciałbym Cię również zaprosić do zadawania wszelkich pytań w naszym dziale dla początkujących graczy, bo kto pyta nie błądzi, a na pewno nie przepuszcza całego kapitału w czasie jednego rozdania.

Pytania początkujących

Zachęcam Cię również do przeczytania artykułów do których masz dostęp w dziale Strategia przed przystąpieniem do Quizu.

Mam nadzieję, że już niedługo "nam wszystkim pokażesz" i zostaniesz wygrywającą pokerzystką!

Pozdrawiam,
plushack

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

A właśnie, że nie!

Odpowiedz
Cytat
rootpl
Oldschool Grinder

nazwa tematu mnie osobiście rozwaliła, myślałem, że ktoś przepuścił cały dobytek życia, a tu taka niespodzianka hehe

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Trollem nie jestem. Nie obrażać mnie, kurna! Bo się zirytuję!

Moje doświadczenie w pokerze?
Grałam parę razy z mamą w dzieciństwie. A było to dawno temu. Jestem starszą panią, jak na wiek tutejszych chłopaków. Chłopaków się nie boję, bo znakomicie mi się z nimi zawsze pracowało zawodowo.
Wczoraj pograłam trochę na jakimś symulatorze w grach.pl. Nawet raz zgarnęłam całą pulę. Zabijcie - nie wiem, jak to się stało. Obejrzałam tutaj zasady w Texas Hold`em. Dwa razy! Przeczytałam parę przedstawień się początkujących (?), którzy posługują się slangiem jeszcze dla mnie niezrozumiałym, a doświadczenie mają daj boże zdrowie.
Ponieważ chciałam obejrzeć w całości jakieś wideo, zdecydowałam się zarejestrować.
Jestem frajerką (zgoda), fishem (dobrze rozumiem to określenie?), ale strzeżcie się! Za jakieś dziesięć lat wyjdziecie stąd przeze mnie w skarpetkach :D!
Tylko pokierujcie mnie od kompletnego zera umiejmetności. To wielkie dla Was wyzwanie. Takiego dupka jak ja chyba tu jeszcze nie mieliście. Jeżeli mogę prosić, mówcie do mnie jak chłop krowie na granicy, dobrze?
Z góry Wam dziękuję.
Zaraz lecę poczytać pytania początkujących i poznać strategie.
Pluszaku, wielkie dzięki za konkretne informacje.
Wasza Irytacja.

Odpowiedz
Cytat
69CuZo69
PokerStrategist

Ładnie coś nawciągałaś :fdrink :fdrink

Ale powodzenia, opisz skąd przybywasz, a skoro jak do krowy to i jak się wabisz o irytacjo :D

Odpowiedz
Cytat
silk11
Oldschool Grinder

Pomożecie?

- zapytał tow. Edward Gierek ( akurat tu podpisany "irytacja")

- Pomożemy - odpowiedzieli pokerzyści ( w PL ustawowo uznawani za przestępców)

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Wabię się Irytacja. Nie wciągam. Jestem jedyna w swoim rodzaju. Pochodzę z Kraju Bezrobotnych 50+. Zamierzam przegrywać tu swój zasiłek. Albo zarobić na emeryturę na Lazurowym Wybrzeżu. No może tylko na Istrii.
Idę się uczyć...

Odpowiedz
Cytat
Lonke777
PokerStrategist

hyhy "zrobiłam" zamiast "zrobiłem" i od razu ilu chętnych do pomocy :-P

Na początek zapoznaj się z tymi artykułami:
https://polska.pokerstrategy.com/strategy/bss/1534/1/
https://polska.pokerstrategy.com/strategy/bss/1535/1/
https://polska.pokerstrategy.com/strategy/bss/1550/1/

A gdy dostaniesz bankroll przyda się zobaczyć jak to wygląda w praktyce czyli
Seria Step By Step Bąbla
https://polska.pokerstrategy.com/video/21768/

:sdrink

Odpowiedz
Cytat

50+? A wnukami kto się zajmie?!

Odpowiedz
Cytat

Cześć irytacja,

również chciałem Cię powitać na naszym forum :)

Otrzymałaś już kilka propozycji od naszych użytkowników oraz moderatora. Pora teraz wziąć się za artykuły i zapoznać się z nimi. Jeśli masz jakieś pytania, to możesz śmiało pytać, na pewno Ci odpowiemy.

Jeśli chodzi o darmową gotówkę, to rejestrując się na naszej stronie jesteś prowadzona krok po kroku, co i jak trzeba zrobić, aby dostać te pieniądze. W razie wątpliwości zawsze możesz wysłać ticketa do naszego supportu i dopytać. Niektóre pytania opłaca się kierować właśnie tam, gdyż z poziomu forum nie zawsze dostępne są wszystkie informacje, aby udzielić rzetelnej odpowiedzi.

Powodzenia

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Mam Ci przesłać skan dowodu? Myślisz, że kobiety to co? Prawa nie mają, w kuchni zmywać tylko, dzieci - kurna- niańczyć?! Ty mizoginie pokerowy jeden! A teorię względności to chociaż czytałeś? Bo że nie roumiesz, to zrozumiem.
Zirytowałam się.

Odpowiedz
Cytat
kleko91
PokerStrategist

Napisane przez irytacja
Mam Ci przesłać skan dowodu? Myślisz, że kobiety to co? Prawa nie mają, w kuchni zmywać tylko, dzieci - kurna- niańczyć?! Ty mizoginie pokerowy jeden! A teorię względności to chociaż czytałeś? Bo że nie roumiesz, to zrozumiem.
Zirytowałam się.

:f_eek:

Witam Cię również na forum irytacja :)

Widzę, że utożsamiasz się z nickiem czasami. Mam nadzieję, że Twój pobyt na forum będzie owocny i że pokażesz nam, że kobiety też potrafią dobrze grać w pokera :)

Pozdrawiam i życze jak najlepiej :)
kleko91

Odpowiedz
Cytat

Stawiam życie, że to troll.

Ps. Tak, nic nie wniosłem do tematu.

Odpowiedz
Cytat

oczywiście że troll, moderatorzy starą śpiewką polecają filmiki szkoleniowe i pracę nad mindsetem, a on z tego ma grubą beke

Odpowiedz
Cytat
ilidek
Oldschool Grinder

Napisane przez pzareba
zapraszam na skype "cobretti136" cos wymyślimy :)

Kobiety lubią brąz :pokerface:

Odpowiedz
Cytat
Agilitys
PokerStrategist

Napisane przez irytacja
Dobry wieczór wszystkim.

Jestem przerażona ogromem wiedzy potrzebnej do zwykłego grania w karty... Do tej pory grałam w kierki i tysiąca. Skompromituję się na pewno. Ratunku!
A może nie? Może się zaprę, nauczę i puszczę Was wszystkich z torbami?

Kasy jeszcze nie wzięłam, bo się boję. Nie mam bladego pojęcia, co dalej robić, gdzie iść po kolei. Odróżniam już całkiem dobrze królewskiego pokera od dwóch par, a nawet od karety! Co dalej? Pomożecie?

Spoko i tak daleko zaszłaś jak na kobietę.

Odpowiedz
Cytat