Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Cześć

5 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
306 Wyświetlenia

Cześć,
jestem nowy, właśnie zdałem quiz. O portalu dowiedziałem się wczoraj, na "imprezie" podczas poznania nowych współlokatorów i przypomniałem sobie, że kilka lat temu grałem na Bwin (przegrałem jakieś 20 zł - grałem tam zakłady live) i PokerStars (przegrałem jakieś 20 $). Tak więc jestem przegrywającym graczem... :( Ale nie rozegrałem chyba więcej niż 100 rozdań w życiu, więc może odbije się od tego dna.

Mam na imię Romek i jak widać po moim niku będę nabijać ryby na pal _cool:

Pozdrawiam wszystkich!

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Ups jednak się pośpieszyłem. Nie udało się przypisać konta pod polecającego, bo nie wpisałem tego podczas rejestracji. Więc jeżeli się tego nie uda się tego jakoś zrobić to zostanę ze statusem Basic już do końca :fuckyeah

Odpowiedz
Cytat
ImaginaryJ

Witaj,
Powodzenia w pokerowej drodze i mam nadzieje, ze uda Ci sie załatwić sprawę z przypisaniem konta;)

Odpowiedz
Cytat
galer

Cześć nabijatorze! :)

Nie musisz przypisywać swojego konta pod osobę polecającą, żeby zyskiwać statusy. Wystarczy, że zarejestrujesz się w jednym z naszych partnerskich poker roomów i podepniesz konto. Wystarczy już jeden punkcik, żeby cieszyć się brązowym statusem, który będzie już na zawsze przy Twoim nicku. :)

Początkowe porażki i straty gotówki, to nic dziwnego. Nikt na początku nie odnosi wielkich sukcesów i potrzeba czasu, żeby nauczyć się choćby podstaw. Tutaj wchodzimy właśnie MY. Na naszej stronie znajdziesz artykuły o strategiach, filmy, treningi na żywo i wiele, wiele innych rzeczy, które pomogą Ci stać się wygrywającym graczem.
Wszystko to dostępne dla Ciebie w zależności od statusu jaki będziesz posiadać.

Napisz konkretnie jaka odmiana pokera Cię interesuje, a podsuniemy Ci kilka dobrych filmów instruktażowych na początek. :)

Jakbyś miał jakieś pytania, to wal jak w dym! Jesteśmy tu po to, by pomagać i na pewno nie zostawimy Cię samego z problemami.

Pozdrawiam i wielu trofeów życzę nabijaczu.

Do boju!!

Odpowiedz
Cytat
pawelksg13

nice pic :fdrink

Odpowiedz
Cytat