Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Hejka!

3 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
254 Wyświetlenia
Vaffel
PokerStrategist

Witam! Mam na imię Sebastian, mam 18 lat, mieszkam w Jaworznie. Pierwszy raz z pokerem miałem kontakt jakieś 3 lata temu. Grałem w pokera na różnych stronkach w stylu wp.pl, oprócz tego bardzo często grywałem z rodzinką na drobniaki. Zawsze chciałem pograć w pokera online na prawdziwe pieniądze ale mój wiek mi na to nie pozwalał aż do niedawna :) Zamierzam skupić się głównie na mtt/sng ponieważ właśnie gra turniejowa sprawia mi najwięcej radości. Rozegrałem już parę sng na Pokerstars i jak widać udało mi się wbić srebro :D Teraz zamierzam pograć mtt na Poker770 :P Pokera traktuje bardzo poważnie i mam nadzieję, że za jakiś czas będę mógł pochwalić się jakąś wygraną :)

Odpowiedz
Cytat
2 odpowiedzi
AdisJuve
PokerStrategist

Cześć Sebastian,

Fajnie, że swoją poważną pokerową przygodę zaczynasz od PokerStrategy. To odpowiednie miejsce, które umożliwi Ci łatwy i przyjemny rozwój.

Chciałbym Cię zachęcić do aktywnego udziału w życiu forum. Zawsze nowym użytkownikom proponuję założenie bloga, gdyż jest to świetne narzędzie motywacyjne. Poza tym, pozwala nawiązać kontakt ze społecznością. Zachęcam!

Wracając jednak do samej gry. Turniejom MTT towarzyszy niesamowita wariancja, więc musisz przygotować się na duże swingi. Świetnym wprowadzeniem do turniejów MTT będzie seria dotycząca gier SnG (180 osobowych). Z tego co wiem ilość graczy w MTT na Poker770 nie jest o wiele większa, więc możesz znaleźć w tym dużą wartość edukacyjną.

tmfinger - SnG 180 osobowe dla początkujących - część 1
tmfinger - SnG 180 osobowe dla początkujących - część 2
tmfinger - SnG 180 osobowe dla początkujących - część 3
tmfinger - SnG 180 osobowe dla początkujących - część 4

P.S: Życzę byś jak najczęściej mógł wrzucać screeny z wygranymi w dziale Nasze pokerowe sukcesy.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat

Siema _pleased:

Odpowiedz
Cytat