Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Dzień dobry,

4 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
436 Wyświetlenia

Dzień dobry wszystkim.

Jak już się przywitałem, wypada ze trzy słowa o sobie powiedzieć. Od 26 lat noszę imię Waldek. Na co dzień zajmuję się reklamą realizując siebie i swoje cele jako account manager w pewnej fajnej agencji reklamowej ;)

Na PokerStrategy zajrzałem z ciekawości i... zostałem po to by chłonąć wiedzę pokerową.

Co prawda konto mam od dawna, ale dopiero teraz konkretniej zająłem się pokerem.

Ostatnimi czasy grywam w SnG na Full Tilt oraz na Titan Poker.

Pozdrawiam serdecznie.

3 odpowiedzi
zuczek92
PokerStrategist

Witamy w społeczności :)

Napisane przez wbrachman

Na PokerStrategy zajrzałem z ciekawości i... zostałem po to by chłonąć wiedzę pokerową.

Skojarzyło mi się to z reklamą Maca. "Wpadłem na chwile. Zostałem na dłużej. A teraz mówią do mnie "Panie Kierowniku" " :D

Witaj Waldek,

Cieszymy się, że chcesz rozwijać się pokerowo korzystając z naszego serwisu. Z pewnością jest to decyzja EV+!
Jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś, polecam zaznajomić się z artykułami dotyczącymi strategii w SnG, które znajdują sie tutaj

Oraz produkcjami naszego speca od tej odmiany, tmfingera:

Filmy SnG

Dzięki wiedzy zdobytej w ten sposób szybko zaczniesz pokonywać kolejne limity. Czego Ci serdecznie życzę!

Pozdrawiam.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez zuczek92
Skojarzyło mi się to z reklamą Maca. "Wpadłem na chwile. Zostałem na dłużej. A teraz mówią do mnie "Panie Kierowniku" " :D

Hehe, a mi wyszło niechcący ;)

@JasonWatch - dzięki za ciekawy materiał

Zdravim!