Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Dobry:)

4 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
355 Wyświetlenia
Shioon

Witam. Mam na imię Łukasz, online gram od jakiegoś miesiąca na P* . Na początku wirtualna kasa ,dwa dni temu wpłaciłem swoje pierwsze $:) Niestety o PokerStrategy dowiedziałem się dosyć późno i konta nie są powiązane dlatego Pkt. niezbędne do dalszej nauki trzeba będzie nabijać na P770.
Głównie gram na Zoomie NL2 FR, od czasu do czasu jakieś turki. Ważniejsze ręce zamierzam wklejać na forum. Póki dzień się nie skończył życzę wszystkim Wesołych Świąt i udanego Sylwka:)

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi
venatici

Cześć Łukasz,

miło mi powitać Cię na naszym forum :milord:

Czy korzystałeś z naszej oferty darmowej gotówki? Wystarczy, że zdasz quiz i przejdziesz proces weryfikacji już dostaniesz kilka $$ na grę na podpiętym poker roomie, na którym będziesz mógł wbić wyższy status _thumbsup: _thumbsup: _thumbsup:
Więcej informacji znajdziesz tutaj: Oferty darmowej gotówki

Mówisz, że grasz NL2 FR zoom? Pozwolisz, że podrzucę Ci kilka ciekawych filmików na ten temat, zrobionych przez naszego trenera rusher88 :)

NL2:
BOOM na ZOOM - część 1
BOOM na ZOOM - część 2
NL5:
BOOM na ZOOM - część 1
BOOM na ZOOM - część 2
BOOM na ZOOM - część 3
BOOM na ZOOM - część 4
NL10:
BOOM na ZOOM - część 1
BOOM na ZOOM - część 2
BOOM na ZOOM - część 3
BOOM na ZOOM - część 4 - gra deep

Jak już to przerobisz to śmiało zgłoś się po więcej :f_thumbsup:

Od razu przy okazji zareklamuję dział z blogami gdzie wielu graczy dzieli się swoimi pomysłami na grę, lub po prostu prowadzi dzienni swojego progresu, może niektóre blogi Cię zainteresują lub zainspirują. A może sam założysz bloga?

Blogi no-limit

Jest to świetny pomysł, żeby samemu motywować się do pracy i poprawiać swoją grę :milord: :milord:

Dzięki za życzenia świąteczne i również życzę udanego sylwka i szczęśliwego 2014 roku :badteeth: :badteeth: :badteeth:

Odpowiedz
Cytat
Shioon Autor wątku
Shioon

Z promocji skorzystałem, czekam na przelew Pieniędzy na P770.
Wielkie Dzięki za konkretne filmiki , znajdę trochę czasu to obejrzeć wszystkie;) Co do bloga to jest jedno z postanowień noworocznych ale zobaczymy co z tego wyjdzie. Pzdr

Odpowiedz
Cytat
venatici

Mam nadzieję, że filmiki się przydadzą i czekam na bloga _thumbsup:

Powodzenia

Odpowiedz
Cytat