Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Cześć

6 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
443 Wyświetlenia

Hej wszystkim :)

Zarejestrowałem się jakieś 3,5 roku temu i konto sobie leżało i leżało, 3 tygodnie temu postanowiłem tu wrócić, poczytać trochę o strategii i w końcu troszkę pograć.

Póki co, mimo moich mizernych zwycięstw jestem o całe 1 euro do przodu:D, jestem totalnym fishem ale zaczyna mi się to podobać. Początkowe strategie, czyli short stack, na początku wydawały mi się bez sensu ale po zastosowaniu się do nich jakieś tam efekty widzę.

Czy mógłby mi tylko ktoś powiedzieć kiedy dostanę status brązowy ?? wygrałem chyba 7 punktów strategi na poker770 i nadal nic.

Pozdrawiam wszystkich i miłego dnia :)

Odpowiedz
Cytat
5 odpowiedzi

cz

Jako ze Poker770 to krzaczasty room , moze troche potrwac aktualizacja .

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

krzaczasty w sensie wadliwy?? nie do końca uczciwy czy po prostu wolno się aktualizujący ??

Odpowiedz
Cytat

Hej ZachmaniakRNMD,

witam Cię serdecznie na naszym forum.

Póki co, mimo moich mizernych zwycięstw jestem o całe 1 euro do przodu , jestem totalnym fishem ale zaczyna mi się to podobać.

Hm, co zaczyna Ci się podobać? Gra, czy to, że się przyznałeś, że jesteś fishem? ;)

Jeśli chodzi o brązowy status, to otrzymasz go wtedy, jeśli transfer darmowych pieniędzy na Twoje konto pokerowe zakończy się sukcesem lub jeśli zdobędziesz co najmniej 1 StrategyPoint.

Czy skorzystałeś już z naszej oferty darmowej gotówki? Jeśli nie, to polecam zgłosić się do naszego supportu, gdyż tam otrzymasz bardziej szczegółowe instrukcje.

Co do otrzymywania StrategyPoints, to można je dostawać na grę na koncie pokerowym przypisanym co PokerStrategy.com. Z reguły aktualizacja StrategyPoints trwa od 1do 3 dni, więc jeśli grałeś ostatnio na Poker770 i Twoje konto jest przypisane do nas, to już wkrótce powinieneś otrzymać pierwsze StrategyPoints. Więcej informacji o systemie naszych statusów znajdziesz na poniższej stronie:

-> Nasz system statusów i punktów

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

ehh nieszczęśliwe zestawienie słów :) bycie początkującym nigdy nie jest fajne, biorąc pod uwagę ile jeszcze przede mną

jeżeli o darmową gotówkę chodzi, no cóż postępowałem według instrukcji i nie klikałem darmowych 7,5$ a mimo wszystko tyle dostałem ergo coś spieprzyłem. Tak czy siak już powinienem być brązowy, bo mam 10SP na 770 ale nadal nie jestem co jest nie halo ??

Odpowiedz
Cytat
Główny administrator
Marta

Hej ZachmaniakRNMD,

proszę napisz w tej sprawie do naszego supportu. Otrzymasz informację odnośnie Twojej darmowej gotówki. :)

Jeżeli chodzi o StrategyPoints, wszystko wygląda OK, prawdopodobnie wystarczy poczekać na aktualizację punktów. Mówiąc, że masz 10 punktów na Poker770, odnosisz się do Poker770 Points, tak? 10 Poker770 Points = 0,5 $ rake'u, czyli 2,5 StrategyPoints.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat