Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Czesc

5 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
363 Wyświetlenia
skurvol
Oldschool Grinder

Chcialem sie przywitac :)
Zaczalem juz swoja przygode z pokerem nieco wczesniej, na platformie everest. Mialem bledne podejscie co do gry i nie docenialem nauki i analizy, moja gra przypominala typowy hazard tylko ze na mikro stawkach. Na poczatku nawet bylem in plus po czym prawie wszystko przegralem, glupota :) Przypadkiem trafilem na ta strone, juz nawet nie pamietam jak, ale juz zdazylem bardzo docenic material dydaktyczny jaki tu oferujacie. Dziwi mnie jedynie, ze to wszystko za darmo i na dodatek darmowa kasa na poczatek, za quiz ktory juz zaliczylem. Oczywiscie darowanemu koniowi nie powinno zagladac sie w zeby zatem bede maksymalnie chcial skorzystac z oferowanej tutaj wiedzy. Zyczcie powodzenia nowemu fishkowi ;)

4 odpowiedzi
szoker22
PokerStrategist

Siema powodzenia :f_thumbsup:

imgoingtomirage
PokerStrategist

Witaj sepi86.

To bardzo dobrze, że trafiłeś na PokerStrategy, bo wszystko o czym piszesz to prawda :). Masz tutaj dostęp do ogromnej wiedzy, może brać udział w treningach, wstawiać ręce do oceny, a wszystko to na pewno sprawi, że będziesz graczem wygrywającym.
Zachęcam do częstego udzielania się na forum i życzę powodzenia na starcie Twojej "kariery" :).
Pamiętaj także o prawidłowym przestrzeganiu BRM (zarządzanie kapitałem)! :)

Pozdrawiam.

hellYeahEnT
Elite Grinder

nie ma nic za darmo, PS inwestuje w Ciebie 50$ zeby pozniej zarobic na tobie 10, 100 albo nawet 1000 razy tyle :D

Endurx
PokerStrategist

hellYeahEnT wielu z tych graczy którzy osiągają sukcesy w pokerze pewnie w życiu nie wpłaciłoby własnych pieniędzy na grę, co za tym idzie ani dolara by nie zarobili na pokerze. Dlatego też twój komentarz pokazuje tylko jedną stronę medalu o ile nawet nie sam jego rant jeśli się tak dobrze zastanowić, proszę Cię powstrzymaj się w przyszłości od takich komentarzy jak powyżej.

Pozdrawiam Endurx