Chcialem sie przywitac
Zaczalem juz swoja przygode z pokerem nieco wczesniej, na platformie everest. Mialem bledne podejscie co do gry i nie docenialem nauki i analizy, moja gra przypominala typowy hazard tylko ze na mikro stawkach. Na poczatku nawet bylem in plus po czym prawie wszystko przegralem, glupota
Przypadkiem trafilem na ta strone, juz nawet nie pamietam jak, ale juz zdazylem bardzo docenic material dydaktyczny jaki tu oferujacie. Dziwi mnie jedynie, ze to wszystko za darmo i na dodatek darmowa kasa na poczatek, za quiz ktory juz zaliczylem. Oczywiscie darowanemu koniowi nie powinno zagladac sie w zeby zatem bede maksymalnie chcial skorzystac z oferowanej tutaj wiedzy. Zyczcie powodzenia nowemu fishkowi
Witaj sepi86.
To bardzo dobrze, że trafiłeś na PokerStrategy, bo wszystko o czym piszesz to prawda :). Masz tutaj dostęp do ogromnej wiedzy, może brać udział w treningach, wstawiać ręce do oceny, a wszystko to na pewno sprawi, że będziesz graczem wygrywającym.
Zachęcam do częstego udzielania się na forum i życzę powodzenia na starcie Twojej "kariery" :).
Pamiętaj także o prawidłowym przestrzeganiu BRM (zarządzanie kapitałem)!
Pozdrawiam.
nie ma nic za darmo, PS inwestuje w Ciebie 50$ zeby pozniej zarobic na tobie 10, 100 albo nawet 1000 razy tyle
hellYeahEnT wielu z tych graczy którzy osiągają sukcesy w pokerze pewnie w życiu nie wpłaciłoby własnych pieniędzy na grę, co za tym idzie ani dolara by nie zarobili na pokerze. Dlatego też twój komentarz pokazuje tylko jedną stronę medalu o ile nawet nie sam jego rant jeśli się tak dobrze zastanowić, proszę Cię powstrzymaj się w przyszłości od takich komentarzy jak powyżej.
Pozdrawiam Endurx