Co prawda taki bardzo świeży na PS.com nie jestem, bo zarejestrowałem się już z rok temu, ale po dłuuuugiej przerwie, powrocie do gry i pokonaniu pierwszego limitu czuję się godzien powiedzenia wam wszystkim: Witajcie
Zapewne nie jestem zbyt interesującą personą, ale co nieco mogę o sobie opowiedzieć, co by nie być gorszym
Poker:
Na poważnie gram jakoś od pół roku (nie pamiętam dokładnie). NL2 udało mi się pokonać dopiero niedawno, gdyż mój kapitał startowy utraciłem z powodu nieobecności na roomie i musiałem radzić sobie z wpłaconymi 10$. Generalnie gram BSS, spędzam na PartyPoker długie wieczory, jakoś po 6h
Do nauki jeszcze wiele, błędy się wkradają no i w związku z tym troszkę to trwało nim ta 100$ się uzbierała
NiePoker:
"Studiuję" psychologię, zaś największym nałogiem jest muzyka
Gram sobie na basie, gitarce, uczę się na perkusji i klawiszach. No i również staram się podrzeć ryja, by poczuć się jak gwiazda sylwestra z Jedynką. Mam swoją kapelę, która na razie dopiero startuje, ale jeśli jest tu jakiś fan sludge/post/space metalu, to pochwalę się tym, co ugramy, gdy już dojrzejemy
Pozdrowienia