Przejdź do forum
wypłaty , weryfikac...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

wypłaty , weryfikacja, problemy? [Unibet]

4 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
2,652 Wyświetlenia
GabrielArch
PokerStrategist

Witam,

zastanawiam się nad wpłatą na ten room parę euro (~1k) , na forum i na stronie ub nic nie znalazłem więc mam kilka pytań:

1. Jak długo trwają wypłaty, np. netteler?
2. Limity wpłat wypłat?
3. Weryfikacja nowych kont, czy każdego to czeka i jak to wygląda w praktyce?
4. Mieliście jakieś problemy z tym room'em? (ostatni temat nieco mnie zaniepokoił, i nie wiem czy to odosobniony przypadek, czy też lecą sobie w ch*** z graczami)

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi
Refic
Oldschool Grinder

Witam,

1. Wypłata na neteller przynajmniej w moim przypadku trwa od kilku godzin, do max 2 dni.
2. Co do limitów wpłat, max jednorazowo to 15k€. Wypłata, to max 2k€ jednorazowo.
3. Nie spotkałem się z czymś takim jak weryfikacja nowych kont. Jedyne co mi przychodzi tutaj na myśl, to ręczne przypisanie do PokerStrategy przez support Unibetu. Każdego czeka ręczne przypisanie rakebacku, zajmuje to kilka godzin.
4. Nie miałem żadnych problemów, nigdy. Support zawsze był dla mnie pomocny, żadnych problemów z wypłatami/wpłatami, wszystko w jak najlepszym porządku _thumbsup:

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat

moge potwierdzic, ze co do wyplat UNIBET jest jak najbardziej OK pieniazki sa zawsze na nastepny dzien od zlecania wyplaty a wyplacam sporo tylko na MB :)

Odpowiedz
Cytat
GabrielArch Autor wątku
GabrielArch
PokerStrategist

Dzięki bardzo za odpowiedź,

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat